2777
2789
عنوان

وای اگه بازم سقط بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 26 پست
پس خیلی نگران نباش . دکتر شیاف میده و لک بینی قطع میشه 

آخه قیلی ام دقیق قلب داشت همه چی خوب بود

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه دختر تو که سقط داشتی نباید به خودت فشار میاوردی، انشالله بلا دور باشه و چیزی نباشه. درد نداری؟&n ...

نه اصن درد ندارم

شب نخوابیدنم خطرناکه؟

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...
یه سوره هم واسه حفظ جنین در شکم مادر سرچ کن اسمش یادم رفت

چشم مرسی عزیز

منم 12 تیر سقط داشتم بلافاصله بعدش باردار شدم و اونم تو 6 هفته سقط شد😭😭

الهی فدات میفهمم چی میکشی

نه اصن درد ندارم شب نخوابیدنم خطرناکه؟

سعی کن تا فردا که دکترت هست و میری استراحت کنی، انشالله که چیزی نیست، تو مسئولی در قبال اون بچه ی که تو وجودته چرا نخوابیدی؟ اگه بچه نمیخواستی اقدام نمیکردی مگه الکیه

سعی کن تا فردا که دکترت هست و میری استراحت کنی، انشالله که چیزی نیست، تو مسئولی در قبال اون بچه ی که ...

چرا نمیخواستم کی میدونه من چیا کشیدم سهل انگاری کردم فک میکردم کار کردن دلیل سقط نمیشه دکترمم نگفت استراحت کن

تولد همسرم بود لعنت به من

يه نيرو از خدماتى ميگرفتى عزيزم الانم اروم باش عصرى هم حتما يه دكتر برو من اگر جات بودم صبح اول صبح ميرفتم بيمارستان زنان

"درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔
چرا نمیخواستم کی میدونه من چیا کشیدم سهل انگاری کردم فک میکردم کار کردن دلیل سقط نمیشه دکترمم نگفت ا ...

انشالله چیزی نمیشه، اما مراقب خودت باش، نگفت دکترت استراحت کن نگفتم که خودتو با کار خونه بکش که