dokhtaregham مدیر استارتر عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 3436 عنوان وای اگه بازم سقط بشه 173 بازدید | 26 پست دوستان من ۸هفته ام دیروز زیاد کار کردم خیلی خسته شدم صب یه لک قهوه ای دیدم قبلی باهمین لک فهمیدم مرده دکترم فردا هست چیکار کنم ینی امکان داره از بین رفته باشه دارم دق میکنم توروخدا برام دعا کنید هرکس هرجور بلده من چیکار کنم آخه😔😔😔 چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد... 1398/09/26 | 12:40 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یکی،مثل،همه عضویت: 1398/04/03 تعداد پست: 2471 تو که قبل سقط داشتی مگه اخه آزار داشتی خودتو بسختی دادی و این همه کار کردی. چی بهت بگم آخه
گـــــيـــوتـــيـــن عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 4338 ان شاءالله ك مشكلى نيست عزيزم ولى چرا وقتى ميدونى باردارى زيادى كار مبكنى؟؟؟؟ "درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔
rooz_h عضویت: 1398/05/01 تعداد پست: 4329 خب ميدوني بارداري چرا زياد كار ميكني من ٤ماهه از جام تكون نخوردم
dokhtaregham مدیر استارتر عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 3436 تو که قبل سقط داشتی مگه اخه آزار داشتی خودتو بسختی دادی و این همه کار کردی. چی بهت بگم آخه بگو احمق بگو بیشعور لعنت به من چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...
اديب عضویت: 1397/03/11 تعداد پست: 1454 خب دختر خوب شما که سابقه سقط داری باید تا ماه ۴ رم استراحت مطلق کنی نه اینکه خیلی کار کنی
dokhtaregham مدیر استارتر عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 3436 تو سونو آخرت ، جنین رو دیدن ؟ ضربان قلب ؟ آره ضربان داشت خوب بود چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...
پریییییییییی عضویت: 1398/09/26 تعداد پست: 1 برو دکترت ،اگه لازم بدونه شیاف اینا میده اگه که نه استراحت حل میکنه ،باید دکتر بری
dokhtaregham مدیر استارتر عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 3436 ان شاءالله ك مشكلى نيست عزيزم ولى چرا وقتى ميدونى باردارى زيادى كار مبكنى؟؟؟؟ تولد همسرم بود لعنت به من چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...
یکی،مثل،همه عضویت: 1398/04/03 تعداد پست: 2471 بگو احمق بگو بیشعور لعنت به من اخه دختر تو که سقط داشتی نباید به خودت فشار میاوردی، انشالله بلا دور باشه و چیزی نباشه. درد نداری؟
rooz_h عضویت: 1398/05/01 تعداد پست: 4329 خب دختر خوب شما که سابقه سقط داری باید تا ماه ۴ رم استراحت مطلق کنی نه اینکه خیلی کار کنی دقيقا من تير سقط كردم الان ٤ماهه همش استراحتم تو بارداري
عطرعاشقی عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 6961 خب دیگه نباید کار میکردی و بخودت فشار میاوردی🤨 هنوز دیر نیست تا فردا ک بری دکتر بگیر بخواب و کار نکن
ستاررررره عضویت: 1396/03/22 تعداد پست: 15302 آره ضربان داشت خوب بود پس خیلی نگران نباش . دکتر شیاف میده و لک بینی قطع میشه ♥️♥️
dokhtaregham مدیر استارتر عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 3436 خب دختر خوب شما که سابقه سقط داری باید تا ماه ۴ رم استراحت مطلق کنی نه اینکه خیلی کار کنی بدبخت مامانم هر روز زنگ میزنه میگه استراحت کن مراقب باش چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...