2777
2789
عنوان

وای اگه بازم سقط بشه

171 بازدید | 26 پست

دوستان من ۸هفته ام دیروز زیاد کار کردم خیلی خسته شدم صب یه لک قهوه ای دیدم قبلی باهمین لک فهمیدم مرده دکترم فردا هست چیکار کنم ینی امکان داره از بین رفته باشه دارم دق میکنم توروخدا برام دعا کنید هرکس هرجور بلده من چیکار کنم آخه😔😔😔

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...

ان شاءالله ك مشكلى نيست عزيزم ولى چرا وقتى ميدونى باردارى زيادى كار مبكنى؟؟؟؟

"درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو که قبل سقط داشتی مگه اخه آزار داشتی خودتو بسختی دادی و این همه کار کردی. چی بهت بگم آخه

بگو احمق بگو بیشعور لعنت به من

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...
تو سونو آخرت ، جنین رو دیدن ؟ ضربان قلب ؟

آره ضربان داشت خوب بود

ان شاءالله ك مشكلى نيست عزيزم ولى چرا وقتى ميدونى باردارى زيادى كار مبكنى؟؟؟؟

تولد همسرم بود لعنت به من

خب دختر خوب شما که سابقه سقط داری باید تا ماه ۴ رم استراحت مطلق کنی نه اینکه خیلی کار کنی

بدبخت مامانم هر روز زنگ میزنه میگه استراحت کن مراقب باش