2821
2789
عنوان

😳يه لحظه مياين

130 بازدید | 16 پست

خانومايي كه دختر دارين يا باردارين چه روزهايي اقدام كردين؟ اخه دكتر گفت تو روز تخمكگذاريت فقط اقدام كن ميشه كمكم كنيد

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️

خب بعد  اتمام پریودی  زمان مناسبیه  :|

اگر تمامت را به خلق نشان بدهی تا آخر عمر چک سفید امضا خواهی کشیدو اگرخودت را نشناسے ،تا ابَد طعم تنهایے را خواهے چشید،و اگر قانون خودت را نداشتہ باشے  بَردگے مدرن را تجربه خواهے کرد.به هیچکس جز خودت وابسته مباش. ،هَرماندنے خوب نیست ،گاهے بایَد مسیر را تغییر داد  ، رهایے زیباست بشرطے که با درایت باشد😍من یه قانون جذبی م😍 مانند یک کتاب باش، جذاب و کم حجم و پرمحتوا😍😘خوبان همه در پیش تو جمعن😍😍کافیست کمی سر برگردانی😉😊خدای من بهترین😍😍😍و مطمئنم بهترین ها نصیبم میشه😘😍😍خدا جانم من را جوری بمیران که بعد از آن قلبم در قلب دیگری بتپد😍خدایا کسی را سر راهم قرار بده که در چشمانش تو را ببینم نه شیطان 😍یک روز یکنفر میاید که با آمدنش تمام غمهایت از یادت میرود😍 خدایا میدانم که انسان خوبی نیستم ولی کمکم کن  کمتر گناه کنم♥اگر از آدمهای بد دور نشوے به مرور میشوے شبیه یکی از همان ها💞💞.. اگر به غیر ازخدا به شخص غیر از او امیدوارشوی  خدا از همان شخص تورا نا امید می‌کند. 💗💗💗خدای من بهترین هرچی ازش  ازته دل خواستم و براورده کرد  اما دیر❤❤❤

مگه نميگن روز تخمكذاري ٩٠٪؜پسره؟زياد برام فرقي نداره ولي دوست دارم حداقل تا جايي كه برام ضرر نداره يكم رعايت كنم 

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

از بعد از پریودت اقدام کن یک روز در مین نزدیکی داشته باش.ببین من اولین ماه ها همش میذاشتم روز تخمک گذاری و باردار نمسشدم.بارداری مستلزم روابط منظمه

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
مگه نميگن روز تخمكذاري ٩٠٪؜پسره؟زياد برام فرقي نداره ولي دوست دارم حداقل تا جايي كه برام ضرر نداره ي ...

اره عزیزم اون موقع با احتمال زیاد پسره 

یا پزشکت اشتباه متوجه شده گفتی دختر یا شما اشتباه متوجه شدی

ببین فکر کنم دکترت اشتباه میگه ها

دكترم اصلا موافق تعيين جنسيت نيس منم جرات نكردم اصلا بهش بگم انقدر سرش شلوغه فقط گفت اين روز اقدام كن

از بعد از پریودت اقدام کن یک روز در مین نزدیکی داشته باش.ببین من اولین ماه ها همش میذاشتم روز تخمک گ ...

ممنونتم  

از بعد از پریودت اقدام کن یک روز در مین نزدیکی داشته باش.ببین من اولین ماه ها همش میذاشتم روز تخمک گ ...

يه روز درميون تا چند روز؟

عاشقتونم مرسي از راهنماييتون

عزیزم شما رفتی آزمایش های قبل بارداری رو بدی؟میشه بگی چه آزمایش های ازت گرفت؟

سلام بله عزيزم فردا جوابش اماده ميشه .اول رفتم دكترم و گفتم براي فروردين مي خوام اقدام كنم ازمايشارو برام نوشت تيروييدو....قرصم بهم داد ٦٠ تا ٢ماه قبل بخورم ديدم تاريخ اقدامون يكي ه درخواست دوستي دادم از حال هم باخبر شيم😍