2777
2789
عنوان

کمتر بودن سن جنین یعنی چی ؟

213 بازدید | 17 پست

بچه ها من طبق محاسبه باید 8 هفته باشم ولی 7 هفته هستم ، دکتر میگه جنین یه هفته عقبه یه سونو دادم ساک رو دید و دوباره سونو دادم جنین رو دید ولی قلب نداشت تا 8 هفته برم سونو ، گفت یه کم مایع دور بچه هم آبش کمه بیشتر مایعات بخور ، یعنی چی یه هفته عقبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خدایا بابت هدیه گرانبهات ازت ممنونم،پسر عسلم بیصبرانه من و بابا منتظریم دستای کوچیکت رو بگیریم

هیچی نیست استرس نگیر احتمالا لقاحت دیر بوده.خوب مایعات بخور و خودتو تقوییت کن نگرانم نباش

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پریودات منظم بوده؟تا دوهفته مشکلی نیست نگران نباش سونو شکمی انجام داد‌یا واژینال برای قلب؟

نه عزیزم  پریودام منظم نبوده هیچ وقت همیشه یه کم عقب مینداختم 

خدایا بابت هدیه گرانبهات ازت ممنونم،پسر عسلم بیصبرانه من و بابا منتظریم دستای کوچیکت رو بگیریم
پریودات منظم بوده؟تا دوهفته مشکلی نیست نگران نباش سونو شکمی انجام داد‌یا واژینال برای قلب؟

سونو واژینال کرد گفت رشدش خوب بوده ولی یه هفته عقبه ، 

تگران نباش برا منم همینطوری بود .اونام از رو اندازه  سنو میگن همیشه ام‌دقیق نیست

مرسی عزیزم برای شما مشکلی پیش نیومد؟