2777
2789
عنوان

اگه رمز پویا رو فعال نکنیم؟

110 بازدید | 9 پست

نمیشه با همون رمز دوم اینترنتی کارای بانکی مون رو انجام بدیم؟

یعنی رمز دومم دیگه از اعتبار میفته؟

من چندتا کارت دارم که رمز اول و دوم همشون رو یکی کردم که یادم نره.برا هرکدوم بخام رمز بگیرم که گیج میشم😥 

یا رفیق من لا رفیق له   کاربر94

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی دیگه نمیتونیم با رمز دوم کارای بانکی انجام بدیم؟😶😑لطفا یکی کامل توضیح بده باید چیکار کنیم🌹😥

آره انگار.هر بانکی روش مخصوص به خودش رو داره برا  گرفتن رمز پویا.فکر کنم عکسشو داشتم ببینم اگه پیدا کردم میفرستم

آره انگار.هر بانکی روش مخصوص به خودش رو داره برا  گرفتن رمز پویا.فکر کنم عکسشو داشتم ببینم اگه ...

اها ممنون عزیزم😓❤من اصلا درمورد این موضوع اطلاع زیادی ندارم...اخه چرا اینکارارو میکنن😑

💗🌸
اها ممنون عزیزم😓❤من اصلا درمورد این موضوع اطلاع زیادی ندارم...اخه چرا اینکارارو میکنن😑

مثلا برا جلوگیری از فیشینگ و کلاهبرداری های اینترنتی بانکی.بازم معلوم نیس پشتش چیه

مثلا برا جلوگیری از فیشینگ و کلاهبرداری های اینترنتی بانکی.بازم معلوم نیس پشتش چیه

عزیزم برای جلوگیری از کلاهبرداری واقعا لازمه شما میری بانک یه اپلیکیشن نصب می کنی برات تنظیمات روانجام میدن وقتی می خوای از رمز دوم برای کاری استفاده کنی اپلیکیشن رو باز می کنه هر دو دقیق یکبار یه رمز بهت میده اینجوری دیگه نمی تونن هک کنن رمز هم تو اپلیکشن می بینی نران فراموش کردن نباش هر دو دقیقه عوض میشه

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍