2777
2789
عنوان

دوست پلیس من 😣😥

391 بازدید | 33 پست

سلام ... یکی از دوستام قراره پلیس بشه 😶 باورم نمیشه چون اصلا عقایدش به یه نظامی نمیخوره و... خودتون حدس بزنین دیگه چه دیدی داره متاسفانه برای فرار از بیکاری رفته سراغ این شغل ....( البته من خودم دید مثبتی به نیروی انتظامی دارم واقعا زحمتکشن ولی عقاید خاص خودشونو دارن)

بچه ها چیکار کنم منصرف بشه اخه میدونم به مشکل میخوره در اینده😟

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

تو ایران کسی واسه علاقه و عقاید دنبال شغل نرفته همه واسه اجبار و بی پولی یه شغلی رو رفتن دیگه

از افرادی که حسود هستند دوری کنید .از افرادی ک حرمت نگه نمیدارن دوری کنید . هرکسی لایق دوستی نیست . افشا کردن اسرار کسی ک وقت دوستی بهت اطمینان کرده فقط نشانه شخصیت ضعیف و نادرست فرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی ایران کی سر جای خودشه که ایشون باشه

البته شاید واقعا تواناییشو داشته باشه

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡

اگه قراره منصرفش کنی باید از نظر شغلی یه جایگزین بهتری بهش پیشنهاد بدی وگرنه خوب اینکه سمت پلیس شدن نره و ببکار هم بمونه که منطقی نیست، طبیعیه قبول نمی کنه

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

الان هیچکی عقایدش باشغلش همخونی نداره 

اتفاقا اونا ک همخونی ندارن موفق ترن 

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

بچه ها لدفا نگین دخالت نکن و خودش میفهمه چون الان مغزش درست کار نمیکنه بخاطر فشار بیکاری و بیپولی و... واقعا تو شرایط سختیه خودشم میدونه داره اشتباه میکنه اگه اونم جای من بود بهم کمک میکرد ... فقط برای فرار از بیکاری چون موقعیت این شغل براش جور شده حاضر شده بره ... 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
چجوری میخواد پلیس بشه؟؟؟

از طریق یکی از اشنا هاشون قراره استخدام بشه

دلم خاست😶😭

چی دلت خواست عزیزم؟