سلام عزیزم من الان پیش دکتر توانایی میرم.خییییلی دکتر خوب و آروم مهربونیه.وهمچنین ماماش خیلی خوبه.خلاصه از هرجهت عالیه.تک تک ویزیت میکنه ولی ممکنه تو اتاق یکی دیگه بیاد آخر کار
من هنوز پیشش زایمان نداشتم ولی خانومای اونجا خیلی راضی بودن خیییلی
مرسی عزیز جون که بهم جواب دادین من توی معاینه خیلی مشکل دارم به نظر شما خانم دکتر اونقدر مهربون هست که درکم کنه برای قبل بارداری میخوام برم و با وجود اینکه عفونت دارم خیلی رنج میکشم چون از درد زیاد معاینه برام سخته هر دکتری میرم باهام بد رفتار میکنه منم بیشتر ترسیدم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام عزیزم من الان پیش دکتر توانایی میرم.خییییلی دکتر خوب و آروم مهربونیه.وهمچنین ماماش خیلی خوبه.خل ...
مرسی عزیز جون که بهم جواب دادین من توی معاینه خیلی مشکل دارم به نظر شما خانم دکتر اونقدر مهربون هست که درکم کنه برای قبل بارداری میخوام برم و با وجود اینکه عفونت دارم خیلی رنج میکشم چون از درد زیاد معاینه برام سخته هر دکتری میرم باهام بد رفتار میکنه منم بیشتر ترسیدم
مرسی عزیز جون که بهم جواب دادین من توی معاینه خیلی مشکل دارم به نظر شما خانم دکتر اونقدر مهربون هست ...
عزیییزم معاینه که درد نداره.تو حتما خودتو سفت میکنی.راحت بگیر که دردت نیاد.الان که واقعا دکتر خیییلی خوب و مهربون و خوش برخوردیه.ومنم سرمعاینه اذیتش نکردم. ولی چیز بدی ازش نشنیدم تاحالا