2777
2789
دلم بدجور شکسته واقعا امشب دلم بارون میخواست..اشکام همینجوری داره میریزه..

منم امشب دلم گرفته بود از سر شب بغض دارم ان ششاءلله ب آرزوتون میرسین برای منم دعا کنین❤

میشه برای سلامتی نی نیم  صلوات بفرستین  .................................🌷🌷🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش ميكنم براي منم دعا كنين امروز زايمان دارم خيلي محتاجم به دعا ❤️ از خدا ميخوام به تك تكت ...

خانوووم توروخداااات سره زایمانت دعا کن من به عشقم برسم دعا اون اونم عاشقم شه میگن تواون لحظه هردعایی مستجاب میشه منو یادت نره توروخدا..هرشبم گریه زاریه..انشالله هم زایمانت راحته هم خدا یه بچه ی سااالم وصالح بهت میده به حق فاطمه الزهرا

درنزن..!رفته 
خواهش ميكنم براي منم دعا كنين امروز زايمان دارم خيلي محتاجم به دعا ❤️ از خدا ميخوام به تك تكت ...

به سلامتی  انشالله  منم دعا کن  عزیزم

دردلم کسی جا دارد ک درتمام لحظه های زندگیم اورا حس میکنم   و بخاطر وجودش با خدا در خلقت شریک شده ام  و عاشقانه دوستت دارم نی نی کوچولو و عاشقانه منتظر حضورت در آغوشم هستم....

عزیزم لا به لای دعاهات برا منم لطفا دعا کن...خیلی محتاج دعاام

ان شاءالله حاجت روابشی

گـايا: يـكى از خــدايان يـونان،اولـين الههء زمين،اولـين موجودى  كه از دل خلاء به وجـود آمده…!مادر و همسر اورانوس

لطفا اون موقع برای سلامتی دختر منم دعا کن،انشاالله زایمان راحتی داشته باشی نینیتو بسلامتی بگیری بغلت

میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست!             یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐       یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست!       فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂
عزیزم لا به لای دعاهات برا منم لطفا دعا کن...خیلی محتاج دعاام ان شاءالله حاجت روابشی

چشم دعا میکنم میدونم خدا دعای ادمو برای کس دیگه حتما مستجاب میکنه...کاش هیچوقت یادمون نره اول همدیگه رو دعاکنیم

درنزن..!رفته 
چشم دعا میکنم میدونم خدا دعای ادمو برای کس دیگه حتما مستجاب میکنه...کاش هیچوقت یادمون نره اول همدیگه ...

ممنون عزززیززم اجرت با خدااااا ان شاءالله به حق خانم فاطمه زهرا حاجت روا بشی

گـايا: يـكى از خــدايان يـونان،اولـين الههء زمين،اولـين موجودى  كه از دل خلاء به وجـود آمده…!مادر و همسر اورانوس
ممنون عزززیززم اجرت با خدااااا ان شاءالله به حق خانم فاطمه زهرا حاجت روا بشی

امشب اولین شبی بود که واقعا به طور غیر عادی بیخواب شدم..انگار خدا بیدار نگهم داشته بود تا بارون بباره دعاکنم

درنزن..!رفته 
خانوووم توروخداااات سره زایمانت دعا کن من به عشقم برسم دعا اون اونم عاشقم شه میگن تواون لحظه هردعایی ...

چشم عزيزم حتما اگه لايق باشم 

انشااله كه بزودي به هم ميرسيد به لطف خدا 

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘
لطفا اون موقع برای سلامتی دختر منم دعا کن،انشاالله زایمان راحتی داشته باشی نینیتو بسلامتی بگیری بغلت

حتما عزيزم 

خدا دخترو حفظ كنه بهش سلامتي بده هميشه

الان براي حاجت شما و رها جون دارم صلوات ميفرستم انشااله كه خدا به هممون نظر ميكنه 

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘
حتما عزيزم  خدا دخترو حفظ كنه بهش سلامتي بده هميشه الان براي حاجت شما و رها جون دارم صلوات مي ...

😍😘

میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست!             یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐       یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست!       فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂