2777
2789
عنوان

مامانای با تجربه کمکم میکنید

104 بازدید | 25 پست

پسر من ریفلاکس داره و سه ماه رانیتیدین مصرف کرده دکترش گفت نصف کنم داروشو حالا چند وقته خیلی کم غذا میخوره قبلا سه روز ی بار دفع داشت حالا شده هر هفته یبار اونم با شیاف ی شب تا صبح جیغ میزنه ادرارش کم شده و خیلییییی سخت میخوابه لاغر شده بچم ده تام دکترش بردم سر در نمیارن یعنی به خاطر یبوستشه یا دندون داره در میاره  خیلی ناراحتم اگه تجربشو داری راهنمایی کنید ممنون

واسه بچه نمیدونم اما منم این مشکل و داشتم رژیم غذایی حتما باید باشه تا خوب بشه و اینکه ممکنه میکروب معده هم باشه که باید دارو اون هم مصرف شه من که مصرف گردم مشکل یبوستم حل شد.

خدایا دل دردش دیوانه کنندس ان شا الله بچه ت شفا بگیره چطوری یه بچه تحمل این درد و داره اخه خدا خودش شفاش بده الهی.

حتما رژیمشو رعایت کن 

لطفاًلایکم نکنید.. ممنون  چرا متوجه نمیشید😐🤔🙄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خیلی بد موقع تاپیک زدی 

من در حد توانم کمکت میکنم اگه هنوز علائم رفلاکس داره باید دارو بخوره 

در مورد مدفوع هم دخترمنم با این مشکل روبرو بود 

دکتر ک بردیم پودر پیدرولاکس بهش داد گفت عوارضی هم نداره 

ولی وقتی یه قوطی خورد تموم شد دوباره مشکلش برگشت 

یه دکتر دیگه هم بردیم گفت این پودر بدون ضرر هست میتونید دوباره بدیم بهش ولی این بار هر روز ندید یه روز بدید یه روز ندید 

ما اول با روزی ۱ قاشق غذاخوری شروع کردیم ک پودر رو تو آب حل میکنی بهش میدی 

الان رسیده دو روز یه بار اونم یه قاشق چایی خوری 

واسه بچه نمیدونم اما منم این مشکل و داشتم رژیم غذایی حتما باید باشه تا خوب بشه و اینکه ممکنه میکروب ...

رژیمش چیه؟

دختر من از 8 ماهگی تا الان 22ماهشه یبوست شدید داره.از دو سه ساعت قبلش ب خودش می پیچه.گریه و جیغ تا دفع کنه.ک اکثرا مقعدش بیرون میزنه و خون میاد

موقع دندون در آوردن ک خیلی خیلی شدید میشه.

پودر پیدرولاکس مصرف میکنه اصلا اثر نداره زیاد

دختر منم ۱۱ ماهه است و درحال دندون در اوردن و یبوست ولی خداروشکر الان یبوستش کنترل شده است 

دکترش گفت تو همه ی غذاهاس روغن زیتون بریز 

در ضمن ویتامین هم بهش ویتانا داد .شما هم ویتامین هاش رو مرتب بهش بده 

سلام عزیزم خیلی بد موقع تاپیک زدی  من در حد توانم کمکت میکنم اگه هنوز علائم رفلاکس داره باید د ...

ممنون نمیخوابه دیوونه شدم ممکنه از یبوستشه باشه خوابش میادا ولی اذیت میشه نمیخوابه

رژیمش چیه؟ دختر من از 8 ماهگی تا الان 22ماهشه یبوست شدید داره.از دو سه ساعت قبلش ب خودش می پیچه.گری ...

هر روز میخوره ب صورت مرتب ؟ 

چون دکتر دخترم گفت هر روز مقدار ۱ قاشق اشکالی هم نداره 

هر روز میخوره ب صورت مرتب ؟  چون دکتر دخترم گفت هر روز مقدار ۱ قاشق اشکالی هم نداره

آره.من روزی سه بار هر بار ی قاشق غذا خوری میدم

دختر ب من گفت روده هاش بخاطر غذا نخوردن تنبل شده

دختر من هر روز شکمش کار میکنه ها اما با عذاب و درد

آره.من روزی سه بار هر بار ی قاشق غذا خوری میدم دختر ب من گفت روده هاش بخاطر غذا نخوردن تنبل شده دخ ...

تو غذاهاش روغن زیتون بریز 

براش ماکارونی شکل دار درست کنی پیشش بزاری خودش نمیخوره ؟