2777
2789

من امروز یهو حوس نقاشی کردم. قلمو هام خشک شده بود میخواستم تمیزشون کنم فقط یه ساعت داشتم با تینر بهشون ور میرفتم. الان با اینکه دو سه ساعتی گذشته ولی هنوز یه احساس بدی تو گلوم دارم یچیزی شبیه حالت تهوع. رفتم تو اینترنت تحقیق کردم میگن خیییلی ضرر داره حتی ممکنه خدایی نکرده به مغز جنین آسیب بزنه.الان من چیکار کنم😰😭😭😭. اگه خدایی نکرده مشکلی برا نی نیم پیش اومده باشه تو سونو مشخص میشه یانه😟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من نقاشه 

هیچیت نمیشه نترس

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

واقعا شما خیلی درمعرض بوی رنگ بودی؟؟ مشکلی برات پیش نیومد؟؟؟ 

خودم نه 

شوهرم یکسره درگیره بوی رنگ تینره 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن