2777
2789
عنوان

نظرتون درباره لالیک مشکی در چوبی مردونه چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 5079 بازدید | 27 پست
من دیور و لاویه رو دارم  رد بو و ماندگاری فقط لانکوم

واقعا؟از اینا هست که بری یجا بوت پخش بشه؟؟؟

بوش چجوریه خوبه؟

اخه نمیتونم تست کنم میترسم بگیرم بد باشه

وقتی نیکی میکنم،احساس شادمانی دارم.و هنگامی که بدی میکنم،احساس شرمساری...این تمام دین من است
واقعا؟از اینا هست که بری یجا بوت پخش بشه؟؟؟ بوش چجوریه خوبه؟ اخه نمیتونم تست کنم میترسم بگیرم بد ب ...

بری حمومم زیر دوش پخش میشه بو اصلا ی چیز عجیبیه😍😍

شیرینه بوش خیلی زنونس معمولا از من اسم عطرم سوال میشه چون بی نهایت رد بو داره و ماندگاری 

فک کن من لباسمو مهمونی میرم اویز میکنم رو لباس دیگ 

بعدا ازم میپرسن فقط بگو چی زدی ک لباس مام بو گرفته

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واوووو😍وحشتناکه من 4ساله تنهاعطرموردعلاقمه دیشب رفتم عطربگیرم فروشنده آشنابود گفت 1تنوع بده 😄ناچار ...

پس سری بعد دانهیل بخرم من با عطر خیلی خاطره سازی می کنم الانم چن تا عطر و اسپری دارم هر روز بسته ب مودم یکی شون می زنم بعصیاشون که تو دوره هایی می زدم که اتفاق بدی افتاده که اون بو اون خاطرات بد برام زنده می کنه بعضا مث این لالیک پر از خاطره خوب هستن

امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم
واقعا؟از اینا هست که بری یجا بوت پخش بشه؟؟؟ بوش چجوریه خوبه؟ اخه نمیتونم تست کنم میترسم بگیرم بد ب ...

از نظر پخش بو خیالت راحت من عطری مشابه بهش نداشتم 

اما با دیور متفاوت اون یکم خنک تر و تابستونی تر 

اما اصلا مثل لاویه رد و پخش نداره

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗
بری حمومم زیر دوش پخش میشه بو اصلا ی چیز عجیبیه😍😍 شیرینه بوش خیلی زنونس معمولا از من اسم عطرم سوا ...

لانکوم تا حالا نداشتم تحریک شدم حتما بخرم البته با این گرونیا اول باید اسپری یا عطرش بخرم اگه خوشم اومد بد ادکلن

امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم
بری حمومم زیر دوش پخش میشه بو اصلا ی چیز عجیبیه😍😍 شیرینه بوش خیلی زنونس معمولا از من اسم عطرم سوا ...

اهان مرسی عزیزم😍😀

وقتی نیکی میکنم،احساس شادمانی دارم.و هنگامی که بدی میکنم،احساس شرمساری...این تمام دین من است

برای کسایی که رایحه چوبی دوست دارن خوبه. تقریبا بوی چوبی رو میده که در حال سوختن هست و من یکی از عطرهای مورد علاقمه این عطر

البته متاسفانه از وقتی که گرون شده نسخه های تقلبیش تو بازار زیاد شده و حتما مراقب باشید و از یه جای مطمئن بخرید.

من خودم از درین عطر میخرم که گارانتی داره