2777
2789
عنوان

میشه لطفا جواب بدین

126 بازدید | 14 پست

سلام ابجی های گل میگم نی نی سایت شماهم خاکستری شده وهمه چی درهمه اول صپرتی بود زمینش و تمیز ومشخص الان گیج کننده است مال من نه پروفایل میاره نه عکس نه تعدا انلاینی از هرکسم میپرسم‌جواب نمیده فکر میکنم پیامام نمیرن میشه یه نفرتون گیسو ۲۸ صدا بزنه هرچه بهش درخواست دوستی میدم هیچ نمیره براش لطفا بهم بگین نی نی سایت شما چجوریه 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن،برا من ک خوبه 

نمیدونم نی نی سایتم چشه  خواهرا میشه نی نی یار صدا بزنین 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    

مرسی از لطفتون خواهرای گلم الان چند وقت نی نی سایتم اینجوری از هرکسم میپرسم جواب نمیده 

این نی نی سایت منه.

مرسی عکس فرستادی گلم اما من برام عکس باز نمیشه کلا قاطیه 

عه،واقعا نمیتونم کمکت کنم.عزیزم ببخش.

اشکال نداره خواهری خودش درست میشه  مرسی از لطفت