2777
2789
عنوان

عشق بی وفای من..

| مشاهده متن کامل بحث + 1248 بازدید | 36 پست
شاید برگرده خب چقدر زود ناامید شدی

میدونی چیه..شاید اصن همین فردا برگرده..ولی من امشب حالم خیلی بود امشب بود که فقط زار زدم..امشب بود که خدارو عین بچه ها التماس کردم وفقط ازش خواستم امشب یه خبری ازش بشه..تاحالا از دلتنگی احساس خفگی نکرده بودم

درنزن..!رفته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیشم نیست قهر اومدم خونه مامانم 

😔

من تا حالا قهر نرفتم تو بدترین شرایط موندم و از سنگرم محافظت کردم 

تو هم برگرد خونت اگه عاشق  شوهرت و زندگیتی

فردا زنگش بزن بیاد دنبالت🤗

آرامشی دارم که طوفان را بغل کردم   
میدونی چیه..شاید اصن همین فردا برگرده..ولی من امشب حالم خیلی بود امشب بود که فقط زار زدم..امشب بود ک ...

ای جانم

خدا جوابتو میده

بعد که برگرده انقدرررررر شیرینه که نگووو

دانشجوی پزشکی و فوق لیسانس مهندسی شهرسازی و لیسانس ریاضی محض هستم/ کلا بیکار بودم و فقط رفتم درس بخونم😂😂😂😂 منتظر یه اتفاق قشنگم که میدونم به زودی اتفاق میفته🌹🌹🌹🌹عشق من، ماه من، تموم زندگیم برای داشتنت ۷ سال که هیچ؛ ۷۰ سال هم شده صبر میکنم، تو فقط باش، باش تا باهم زندگی بسازیم،مااااااه قشنگ من تو زیباترین و خاص ترین موجود روی این کره خاکی هستی، بعد از خدا پرستیدنت برای من به دور از عقل نیست، انقدررررررر عاشقت میمونم که جایگزین عشق لیلی و مجنون بشیم با این تفاوت که لیلی برای مجنون جون میده، دلم میخواد داااااد بزنم؛ اسمتو فریاد بزنم❤️❤️❤️❤️❤️خدایا خودت کمک کن🙏🙏🙏

چه همه تو فاز عشق و عاشقی هستید......

عشق فقط عشق خدا و اهل بیت....

جز این دوتا رو به رسمیت نمیشناسم.....

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 
ای جانم خدا جوابتو میده بعد که برگرده انقدرررررر شیرینه که نگووو

یه هفته پیش پیام داد یچیز مسخره پرسید ازم وبعد دیگه پیام نداد..عین احمقا چقد امیدوار شدم ذوق کردم از ذوق گریه کردم همش خدارو شکر میکردم..😔

درنزن..!رفته 
چه همه تو فاز عشق و عاشقی هستید...... عشق فقط عشق خدا و اهل بیت.... جز این دوتا رو به رسمیت نمی ...

من عاشق شدم عشق زمینی عشق آدم به آدم

(فیلم دلشکسته)

ان شاالله یه عشق زمینی نصیبت بشه

آرامشی دارم که طوفان را بغل کردم   
عشق زیادم بهش..دلشو زد

انشالله ی عشق بهترنصیبت بشه معمولا اکثرا دخترا بالاخره یبار شکست عشقی میخورن بعداز مدتی هم فراموش میشه خیالت راحت

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر

عشق همش کشکه

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته