2777
2789

سلام من برادری نداشتم که بتونم حس و رفتارای پسرها رو تشخیص بدم. از این مدل دخترام که همش دنبال درس کار و مقاله و این چیزا بودن. کلا با طرز فکر پسرها غریبه ام. لطفا نظرتون رو درباره این ماجرا بگین.🙏🏻🙏🏻🙏🏻

ماجرا از این قرار اگر یه پسر مهربون این رفتارا رو توی روابط خانوادگی مثلا مهمونیا از خودش نشون بده بعد وقتی دختره رفتارش معمولی باشه و زیاد رو نده ، پسره قهر کنه و عصبی بشه یا با گوشیش ور بره یا بذار بره یعنی حسی نسبت به دختره داره یا از مهربونیشه؟ مثلا توجمع بیاد یه سیب سرخ بده به دختره.همش تو دست وپاش باشه. اگه دختره نتونه ‌کاری رو انجام بده سریع  بیاد کمک بگه بده من. به دختره بگه بیا اینجا بشین(کنارش). مدام نگاهش سمت دختره باشه و کلا رفتارایی از این دست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من برادری نداشتم که بتونم حس و رفتارای پسرها رو تشخیص بدم. از این مدل دخترام که همش دنبال درس ک ...

والله خشکی بیش‌ از اندازه هم اشکال داره سعی کن روابط اجتماعی تو بالا ببری نترس به هرکسی‌سلام بدی آویزونت نمیشه باید خودت حد تعادل رو ایجاد کنی ولی یادت باشه دختر خوب شمابا این نوع رفتار داری‌در خونه اتو می بندی نمیذاری اصلا کسی اون تو یه نگاهی‌بندازه...از حرفام ناراحت نشی یوقت..

مثل منی تقص و مغرور منم دارم رو این عادتام کار میکنم کمتر شه وگرنه تا ۴۰ساله دیگه هم همین جوریه وضعم

ارامش وجود داره....... ارامش درهرچیزیه که برای ما عزیزه.......... و این وعده ی ارامشه که بعد از مدت های طولانی ما دوباره همدیگه رو پیدا میکنیم...................  عزیزترینم
والله خشکی بیش‌ از اندازه هم اشکال داره سعی کن روابط اجتماعی تو بالا ببری نترس به هرکسی‌سلام بدی آوی ...

ممنون. نه بابا ناراحت نمیشم. چرا شما پسرا اینجورید گیج میشه ادم از دستتون. اخه این همه راه برای نشون دادن احساس تو جمعی که همه نشستن از این کارا میکنه همه منو چپ چپ نگاه میکنن. دیگه انقدر از این رفتارا داره چند بار پدر و مادرم مخصوصا بابام که اصلا به این کارا کار نداره اخطار داده. همش به خودم میگم بابا این همه راه ارتباطی این همه شبکه اجتماعی توی یکیش میتونست پیام بده خو حداقل☹ 

چرا پا پیش نميزاره پس؟ چندسالتونه؟

من ۲۷ اون ۲۸ از ۲۰ سالگی که باهم رفت وامد کردیم اینطوری بود یه وقتایی محبت میکنه تا ادم میاد هضمش کنه دوباره محل نمیذاره جوری که بقیه میفهمن دوباره میگن فلانی چرا اونجوری کرد.