2777
2789
عنوان

چرا نوزادم زیر سینه گریه میکنه؟

285 بازدید | 4 پست

دخترم یکماه و یکهفته شه

کولیک و ریفلاکس شدید داره و همش روز و شب گریه میکنه

تا دو روز قبل خیلی آروم و به موقع گریه میکرد حتی زمان گریه های کولیکیش وقتی میذاشتمش زیر سینه ام آروم میگرفت و یکربع تا بیست دقیقا با آرامش شیر میخورد

اما الان دوروزه وقتی میذارمش زیر سینه دوتا میک که میزنه شروع میکنه به جیغ زدن و گریه و لگد زدن

شیرمم چشیدم طعمش تغییری نکرده ، مقدارشم زیاده و هربار میدوشم چک میکنم روان میاد و کم نشده 

رژیم غذایی ام دارم که منع لبنیات و حبوبات و خیلی چیزای دیگه ام

یعنی چه مشکلی پیش اومده ؟؟

خدايا من باور دارم كه ثمره ي عشق من و همسرم را سالم در آغوشم قرار ميدهي . آمين  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید سی‌نت سنگینه میفته روش حس خفگی میکنه

نه عزیزم سینه ام کوچیکه

اما اینبار دقت میکنم که اذیت نشه

به خاطر رفلاکسشه، حالت نشسته نگهش دار شیر بده، دکتر ببرش شاید لازم باشه دارو بده بهش

دکتر چندبار بردم

دارم میخوره

رانیتیدین و دی سیکلومین و پرومتازین و بی بی کی ر

ممنونم اینبار نشسته بهش شیر میدم گلم مرسی