2777
2789
عنوان

شاهد یه خیانت بودم

2102 بازدید | 90 پست

سلام خانوما. ما با یه خانواده ای رفت و آمد داریم که خیلی روابطمون عالیه. پر از احترام و در عین حال آقایون اون خانواده واقعا مثل برادرن برام و منم برای اونا مثل خواهر هستم. با هم راحتیم و در کنارش حرمتا حفظ میشه. درست مثل رابطه خواهر برادری. تو محیط کار هرروز همو میبینیم. من یه مدتی بود خیلی اتفاقی از سر یه سری شواهد خیلی ضایع شک کردم که یکی از اون داداشا داره به همسرش خیانت میکنه. اما نمیتونستم باور کنم چون ادمای هیز و ذات خرابی نیستن. تا اینکه امروز من از محل کار خارج شدم ناگفته نمونه که من و یکی از داداشا کارمون طول کشیده بود و بقیه رفته بودن و بعد از یه ربع یادم اومد دسته کلیدمو رو میزم جا گذاشتم. برگشتم که بردارم دیدم یه خانومی قبل از من وارد ساختمون شد، پشت سرش رفتم که دیدم در واحد ما بازه و اون خانوم رفت تو واحد. منم شوکه شدم و برگشتم چون کارمون طوریه که مراجع حضوری به هیچ عنوان نداریم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صرفا دیدن یک زن دلیل برخیانت نیست.هرکاری میتونه داسته باشه

کوچک رویایی من! برایت یک مشت بوسه میفرستم. بازهم هست .... ازین بوسه های عاشقانه برایت زیادکنارگذاشته ام

زنان علیه زنان نباشیم یعنی همین

حتما همسرش رو از خیانت همسرش مطلع کن

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

برگشتم بیرون ساختمون و بعد از ده دقیقه که هی فکر میکردم چیکار کنم زنگ زدم به اون آقا که بگم کلیدمو جا گذاشتم و باید برگردم. وقتی گوشی رو برداشت خفیف نفس نفس میزد.بهش گفتم رو میزم کلید نیست گفت نه. گفتم من کلید ندارم کسی هم خونه نیست میام دفتر منتظر میمونم که من من کرد و گفت آخه یکی از دوستام اومده

اینروزا داداش خودح عادم قابل اعتماد نی پسره مردم ک دیگح جای خود دارد 

#داداش😏

¤سالها قبل فکر میکردم که ♡تنهایی♡ عجب فاجعه ایست اما هر چه بیشتر مردم را شناختم تنهاییِ من دلچسب تر شد ~عاشق تنهایی ام هستم~.به طرز اعتیادآوری به سکوت مطلق عادت کردم حتی در جمع هم از درون تنها هستم حالا میفهمم چاه را چرا باید ب مردمان ترجیح داد¤#کاربر قدیمی
حالا فکر کردم چی دیدی😆😆😆

قراره ببینه  صبر کن

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)