خواهرشوهرمن عادت داره همیشه پسر بچه۵ سالشو میشونه پای جم جونیور که شیطونی نکنه.کلنم که در حال فیلم ترکی دیدنه خودش.چون دایره لغات بچشم نسبتا بهترشده خوشحاله و این بچه کلا پای تلویزیونه.حالا کار به آسیبای طولانی مدت تلویزیون برا بچه ندارم.بچه هی بمن میگه زن دایی بذار بغلت کنم.بذار محکم فشارت بدم.منم هی بغلش میکردم بعد میبینم میاد تو بغلم سینه هاشو تنظیم میکنه رو سینه های منو فشار میده...حالم ازش بهم خورد ینی😑بااینکه میدونم بچس و کارای فیلم ترکی ها و کارتونای الکی رو تکرار میکنه
وقنی که دختر کوچکی بودم،هیچکس بهم نگفت تو دختر خوشکلی هستی! به نظرم باید به تمام دختران کوچک،حتی اگر زیبا نباشند،گفته شود که تو چقدر زیبا هستی...!مرلین مونرو
من که خداروشکر ماهواره ندارم.کارتونهای شبکه پویاهم خودم با دخترم میشینم نگاه میکنم چون خودمم عاشق کارتونم
پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤