2777
2789

خانمای گلی که نظام قدیم کتاب میخوان بهتریناشو دارم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3620540/کتابای-کنکورتجربی-نظام-قدیمم-نو-هستن-میفروشم

لطفا اگر نظر من مخالف عقیده شماست بهم حمله نکنین. ریپلای نکنید.من فقط عقیده شخصی خودم رو مطرح کردم. جای هیچ دعوایی نیست. حوصله بحث باشما و تحمل بد لحنی یه عده تون رو اصلا ندارم. دوستتون دارم اما احترام براتون قائلم پس احترام قائل باشید. یادتون باشه شما با کلامتون فقط دارین سطح فرهنگ و ادب و شعور و تربیت خانوادگی خودتون رو میرسونین. باتشکر از همگی. راستی لایک ممنوع   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا همین الان داشتم به نامه نوشتن فکر میکردم دفعه اوله اینکارو میخوام انجام بدم برام جالبه تجرب ...

من سرکار که میرفتم ساعت۱۲ناهار میدادن ولی همکار من ساعت۲میرفت واسه ناهار..منم که شکمو طاقت نمیاوردم از یه طرفی ام تنهایی نمیخواستم برم..ساعت۱۲به الوهیت درونش نامه مینوشتم ازش درخواست میکردم که بریم ناهار..دقیقا ۵دقیقه بعدش بهم میگفت وای رها نمیدونم چرا زود گشنم شده پاشو بریم ناهار🤣مثه بازی کردن شده بود برام..واقعا یه وقتایی خییییلی زود جواب میداد

درنزن..!رفته 
واقعا میشه بگی لطفا من میخوام برای شوهرم بنویسم میشه بگی چطور بنویسم

سلام بر الوهیت درون..نام شخص

الوهیت درون..نام شخص..اکنون تورو فرامیخوانم وازتو میخواهم نزدمن بیایی.۳باربنویس

الوهیت درون..نام شخص..از تو درخواست دارم...بعد درخواستاتو اینجا کوتاه بنویس..

الوهیت درون..نام شخص..ازتو متشکرم که نزد من امدی حالارها هستی برو وبه..نام شخص..حرفامو بگو تااون اونارو انجام بده.

متشکرم دوستت دارم

امضا اسم وفامیل خودت وتاریخ روزی که نامه رو نوشتی

درنزن..!رفته 
چقدر زول میکشه اثر کنه ؟ بسوزونمش نگهش دارم چیکار کنم

نامه رو بنویس بزار لای کتاب هروقت نتیجشو دیدی اتیشش بزن..بعد وقتی داری نامه رو مینویسی مطمئن باش که الوهیت درون اون شخص کنارته و داره به حرفات گوش میده..اینجوری سریع نتیجشو میبینی

درنزن..!رفته 
سلام بر الوهیت درون..نام شخص الوهیت درون..نام شخص..اکنون تورو فرامیخوانم وازتو میخواهم نزدمن بیایی. ...

اگه برای انجام کاری  اکی شدن کاری بخوام نامه بنویسم چطور بنویسم

خدا جونم اسمت چه برکتی داره🤩
نامه رو بنویس بزار لای کتاب هروقت نتیجشو دیدی اتیشش بزن..بعد وقتی داری نامه رو مینویسی مطمئن باش که ...

الان مثلا میخوام بیاد عذر خواهی و برم گردنه این یه نامه

نیخوام رابطه ش با خانوادم عالی باشه اینم یه نامه ؟ اینو چطور بنویسم؟

میشه با نامه دهن بینیشو از بین برد و دخالت خانوادشواز بین برد و کاری کرد رابطه ش با خانوادم عالی شه