2777
2789
عنوان

برای آب کردن پهلو و شکم 🙌

12109 بازدید | 24 پست

امروز برنامه طبیب دکتر متخصص طب ایرانی اومده بود میگفت روغن شیوید و روغن بابونه و غصن با کف دریا رو به صورت ژل دربیارید روزی یبار بمالید پهلو و شکمتون و ببندید ...و شبا به جای شام سیب بخورید و نون و برنجم استفاده نکنید یا خیلی کم بخورید ...گفتم خسیس نباشم بگم 🙋🙌

انشااله اب بشه 😍

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید این چیع ؟  غصن با کف دریا؟

از عطاری میتونی تهیه کنی منم امروز شنیدم خیلی ام تکرار میکرد میگفت عالیه

بونمیده؟😐

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖

غصن جداس؟

کف دریا رو پودر کنیم؟

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
منم از دکتر امروز شنیدم احتمالا از عطاریا که بپرسی راهنماییت میکنه ...کف دریاهم جداست

😐کف دریا میدونم چیه به پوستم میزنم  اما غصن نشنیدم تا حالا

حالا اگه واقعا تاثیر داشت بگو منم امتحان کنم

😐کف دریا میدونم چیه به پوستم میزنم  اما غصن نشنیدم تا حالا حالا اگه واقعا تاثیر داشت بگو منم ...

غصن روغن ...من خودم لاغرم خیلی برام لازم نیست گلم

غصن روغن ...من خودم لاغرم خیلی برام لازم نیست گلم

🤔پس واسه چی رفتی طب سنتی؟