امروز برنامه طبیب دکتر متخصص طب ایرانی اومده بود میگفت روغن شیوید و روغن بابونه و غصن با کف دریا رو به صورت ژل دربیارید روزی یبار بمالید پهلو و شکمتون و ببندید ...و شبا به جای شام سیب بخورید و نون و برنجم استفاده نکنید یا خیلی کم بخورید ...گفتم خسیس نباشم بگم 🙋🙌
انشااله اب بشه 😍
هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
منم از دکتر امروز شنیدم احتمالا از عطاریا که بپرسی راهنماییت میکنه ...کف دریاهم جداست
😐کف دریا میدونم چیه به پوستم میزنم اما غصن نشنیدم تا حالا
حالا اگه واقعا تاثیر داشت بگو منم امتحان کنم