2777
2789
عنوان

آهاااااااااای اونایی که تو تاپیک شلخته ها بودین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1758 بازدید | 117 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آفرین کدبانو😘 اونوقت من دو هفته س دارم میگم یخچالو تمیز میکنم ، هی امروز فردا میکنم😓😐

یا علی بگو حماسه ای  بپا کن دوباره  

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.
وااای چشمااام چشمااام ..ازبرق کابینتا کور شدم🤪🤪

با تاید و وایتکس شستم عینک بزن برقش چشتو نگیره

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.
بعد از ده روز میشه دیگه.زیاد راه برو که خشک نباشه قسمت بخیه ها

ینی واقعا خطری نداره؟ میتونم آشپزی کنم 

من شنیدم چیز سنگین نباید بلند کرد مثلا قابلمه برنج رو ک بخوابم آبکش کنم سنگین نیست؟

تیکر یک سالگی گل پسرمه  لطفا ی صلوات برام بفرستین
بعد از ده روز میشه دیگه.زیاد راه برو که خشک نباشه قسمت بخیه ها

من طبیعی بودم اما فکر کنم بسته به خودت داره مثلاً خواهر من بعد از دوهفته کاراشو کرد اما یکی از دوستام سر یه هفته قشنگ میتونست راه بره و کارهاشون بکنه

😂😂😂 درضمن ، آشپزخونتم خیلی باکلاسه 😍از این باکلاس تر؟

ممنون عزیزم واقعاً میگی؟ همش فکر میکنم بده

ینی واقعا خطری نداره؟ میتونم آشپزی کنم  من شنیدم چیز سنگین نباید بلند کرد مثلا قابلمه برنج رو ...

عزیزم میشع عکس نینیتو بزاری؟😍

من خیلی نی نی دوست دارم

خودمم باردارم ی تقویم دارم ، ک هرروز چوب خط میزنم بهش😂

شدی قلبُ تنُ روحم 💍💕
ینی واقعا خطری نداره؟ میتونم آشپزی کنم  من شنیدم چیز سنگین نباید بلند کرد مثلا قابلمه برنج رو ...

نه بابا مگه چند نفرین یه قابلمس دیگه.چیز سنگین منظور ۵ ۶ کیلو به بالاس مثلا ظرف شستن و جارو کردن و نظافت که سنگین نیست.اروم آروم کاراتو بکن

شرط چاقو مُرد
آفرین خیلی مرتبه ولی دودکش پکیجتون خیلی خطرناکه . چرا افقی بردین

نمیدونم از اول همینجوری بود

من طبیعی بودم اما فکر کنم بسته به خودت داره مثلاً خواهر من بعد از دوهفته کاراشو کرد اما یکی از دوستا ...

من فقط ترس دارم وگرنه خداروشکر بخیه هام خوب شده

میترسم برای بخیه هام بد باشه فعالیت کنم

تیکر یک سالگی گل پسرمه  لطفا ی صلوات برام بفرستین