2777
2789
عنوان

آقا شما از چه روشی برای اصلاح صورتتون استفاده میکنین؟؟؟☺

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 68 پست

ژیلت بدون درد😁

البته دستگاه هم دارم ولی از دردش جیغم هواس😑گذاشتم کنار

قبلا شمع ولی شمع و هر ۶ ماه بیشتر نمیشه چون پوست شل میشه

بندم درد داره😐 باز من جیغ میزنم

دیه ب همو ژیلت اکتفا کردم

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من همه دنیا رو بگردم مثه تو پیدا نمیشه نه هیچکی توی دنیا ❤️عشقم❤️ مثه تو زیبا نمیشه 🫂یکی اینجاست که تو رو هر جوری بشی باز تو رو دوست داره همیشه🌹 یکی اینجاست که تو رو تنها نمیذاره همیشه 🌹از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای من چندروزپیش وکس کردم الان صورتم پرازدونه شده خانومایی که تجربه دارن بگن چیکارکنم؟ یه فوم شستشو مای مخصوص آکنه هم خریدم امروزاستفاده کردم فعلاکه تاثیری نداشته

با تیغ زیاد نمیشه مو؟

نه اتفاقا به نظرم بهتر از بنده خواهرم میگفت آرایشگرش پوستش خیلی عالیه سفت و شفاف گفته تو عمرم بند ننداختم فقط تیغ

این نیز بگذرد...                                   
هفته ای دوبار؟؟؟؟ زیادش هم خوب نیس

جنسیتشون آقاست

غرب زدگی اثری از جلال آل احمد است.جلال آل احمد در این کتاب میگوید:غرب‌زدگی آفتی است که از غرب می‌آید و ما را مانند طاعون گرفتار و بیمار می‌کند. آدم غرب‌زده ریشه و بنیادی ندارد، نه شرقی مانده، نه غربی شده؛ هرهری مآب و چشم و گوش بسته از آداب و سنن و فرهنگ غرب تقلید می‌کند.جلال در این باره میگوید:«آدم غرب‌زده هرهری مذهب است به هیچ چیز اعتقاد ندارد اما به هیچ چیز هم بی‌اعتقاد نیست. یک آدم التقاطی است و نان به نرخ روز خور است همه چیز برایش علی‌السویه است. خودش باشد و خرش از پل بگذرد، دیگر بود و نبود پل هیچ است!نه ایمانی دارد،نه مسلکی،نه مرامی نه اعتقادی،نه به خدا یا به بشریت،نه در بند تحول اجتماع است و نه در بند مذهب و لامذهبی،حتی لامذهب هم نیست هُرهُری است.آدم غرب‌زده، شخصیّت ندارد.چیزی است بی اصالت. خودش و خانه‌اش و حرف‌هایش،بوی هیچ چیزی نمیدهد. بیش‌تر نماینده‌ی همه چیز و همه کس است.آدم غرب‌زده، معمولاً تخصّص ندارد، همه کاره و هیچ کاره است؛ امّا چون به هر صورتی درسی خوانده و کتابی دیده و شاید مکتبی، بلد است که در هر جمعی، حرف‌های دهن پر کن بزند و خودش را جا کند. شاید هم روزگاری تخصّصی داشته؛ امّا بعد که دیده است در این ولایت تنها با یک تخصّص نمی‌توان خر کریم را نعل کرد، ناچار به کارهای دیگر هم دست زده است. عین پیرزن های خانواده که بر اثر گذشت عمر و تجربه‌ی سالیان، از هر چیزی مختصری می‌دانند و البتّه خاله زنکی‌اش را.(کتاب بخون دوست عزیز،کتاب بخون)من نمیتونم به همه ی عقاید احترام بذارم،چون احترام به عقاید پوچ و بی ارزش در واقع توهین به شعور خودمه
من ژیلت هفته ایی دو بار 

هفته ای دوبار😮😮😮چجوری جرات میکنی خدایی😂؟من ب ژیلت نگاه میکنم موهام ضخیم تر میشه😂😂

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
من از هرررررررچی که فکرشو بکنی استفاده کردم  صورتم افتضااااااااااااااااااااااح جوش میزد  ...

منظورت همیناس که مال بدنه یا جداس برا صورته

این نیز بگذرد...                                   
من شنیدم ی خانومی میگفت ک پودرموبر میزنه ب صورتش،مگه اون پودرا برا بدن نیستن،کسی استفاده کرده تاحالا

آره من

الان دیگه خیلی وقته از همون استفاده میکنم مارکشم حتما مطرح مخصوص پوست حساس 

از وقتی میزنی دو دقیقه باید بذاری بگذره بعد میشوری

واسه من که عااااااالیه 

چون صورتم خیلی کرکیه بند مینداختم هلاک میشدم از اون بدتر جوشای قلبمه سلمبه ی قرمز و متورمی بود که همه جا در میومد

تا حالا دقت کردین شاید باد معده روح غذاییه که میخوریم ؟!!!    
با تیغ زیاد نمیشه مو؟

۸ ساله استفاده میکنم

من خودم کم موام با اینکه زیاد ژیلت و اینا استفاده کردم

ولی اصن ن ضخیم شد ن پرمو

🤔 این کارم توصیه ارایشگر بود ب من

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من همه دنیا رو بگردم مثه تو پیدا نمیشه نه هیچکی توی دنیا ❤️عشقم❤️ مثه تو زیبا نمیشه 🫂یکی اینجاست که تو رو هر جوری بشی باز تو رو دوست داره همیشه🌹 یکی اینجاست که تو رو تنها نمیذاره همیشه 🌹از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

من با آتیش کز میدم😲😱

کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم