2777
2789

من رومیزی مجیک دارم، با برنامه نرمال و اکو میشورم ولی تو مرحله خشک کردن میبینم که هنوز کف توی کف ماشینه،دقت کردم بعد ریختن جلادهنده اینطوری میشه چند روز، شما چد وقت یک بار جلا میریزید و چقدر، چون چراغ جلادهنده نداره، 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر عزيز اول اينكه نمك يا بخصوص مايع جلادهنده ميريزين مقدارى كه بيرون ميريزه رو پاك ميكنين؟ خيلى مهمه چون اگه پاك نكنين باعث كف زياد ميشه. بعدم در صورت امكان از ژل استفاده كنين

من مرد هستم و شديداً طرفدار حقوق بانوان چون قهرمان و اسطورهء زندگيم زنى بنام "مادر" بود
استارتر عزيز اول اينكه نمك يا بخصوص مايع جلادهنده ميريزين مقدارى كه بيرون ميريزه رو پاك ميكنين؟ خيلى ...

بله پاک میکنم، ولی هر بار جلا میریزم تا چندبار با کف مواجه میشم،ژل نمیدونم چقدر بریزم تا کف نمونه

محل مايع جلادهندهء ماشين رو هم هميشه پُر نگهدارين هيچ مشكلى ايجاد نميكنه ولى حدسم اينه شما مقدارى رو كه بيرون ميريزه تميز نميكنين

من مرد هستم و شديداً طرفدار حقوق بانوان چون قهرمان و اسطورهء زندگيم زنى بنام "مادر" بود
محل مايع جلادهندهء ماشين رو هم هميشه پُر نگهدارين هيچ مشكلى ايجاد نميكنه ولى حدسم اينه شما مقدارى رو ...

تمیز میکنم، نمیدونم چرا اینطوری میشه، خودم خیلی حساسم رو این موارد، درجه جلا رو چند باید باشه؟

خب اگر تميز ميكنين كه هيچ مربوط ميشه به مواد شوينده. ژل اگر خواستين استفاده كنين بسته به كثيفيه ظرفاتون مقدارش رو تعيين كنين. مقدارش زياد نيست مثلاً براى ظروف كثيف ٢٠ميل و نيمه كثيف ١٥ميل. البته اين مقدار براى ماشينهاى روميزى هستش و براى ١٢ يا ١٤ نفره بيشتره

درجهء جلا دهنده رو معمولاٍ خودكارخونه و ديفالتش روى ٦ يعنى آخرين درجه هست ولى شما براى اطمينان بذارين روى ٤ و يه بار ديگه امتحان كنين ببينين بازم كف تو ماشين ميمونه

خب اگر تميز ميكنين كه هيچ مربوط ميشه به مواد شوينده. ژل اگر خواستين استفاده كنين بسته به كثيفيه ظرفا ...

خیلی ممنون، من دوبار تاپیک زدم شما هر دو بار راهنمایی کردید منو،خیلی دوست دارم اونایی که دقیقا همین رومیزی مجیک رو دارن بیان نظر بدن

بله درجهء جلا رو كم كنين تا مقدارش دستتون بياد. اگه از قرص استفاده ميكنين بهترين برنامه هارو انتخاب ميكنين چون براى اين ماشينهاى كوچيك اگر زمان كم و انتخاب كنين قرص مقداريش آخركار تو ماشين ميمونه