ولی مامانم میگه خودم از 20 روزگی شروع کردم حرف زدن
💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار میشود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐 🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝 اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دخترمنم یکماه دیگه دوسالش میشه بگید بچه هاتون چکارایی میکنن. دختر من نقاشی میکشه بعد برام توضیح میده ک چی کشیده . کارتن ک می بینه همرو واسه من با کلمه کلمه کلی اشاره توضیح میده . کتاب قصه هاشو از روی شکلاشون تعریف میکنه اداشونم مث من درمیاره. باباشم ک از سرکار میاد میگه مامان بهم شربت داد یا باهام بازی کرد گزارش روز میزاره جلوش😅
گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚
پسر منم دقیقا این کارا رو انجام میده ولی متاسفانه هر کاری میکنم کامل حرف نمیزنه... جمله نمیگه...
خب دختر منم جمله نمیگه من خودم میفهمم منظورش چیه الان تازه دو کلمه ای میگه. مثلا میگه بشین اینجا. بابا بیا. مامان بخور. مثلا میگه عسله دهنشو باز میکنه میگه هااام . یعنی عسلو خوردم🤣🤣🤣
گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚