2777
2789
عنوان

یزدیابیان بگن چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 44 پست
فقط بومی خودشون قبول دارن

اره بخدا پس شمام عین ما زخم خورده اید

عقده این انگار

به خدایت نگو مشکل بزرگی دارم..به مشکلت بگو خدای بزرگی دارم😊🌹😊اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل الفرجهم🌺
دلم خونه ازشون 

عین من فقط دنبالن برن مشهد

ودعاهای شبونه ولی نگه نمیدارن 

شهر مرده هاس انگار

به خدایت نگو مشکل بزرگی دارم..به مشکلت بگو خدای بزرگی دارم😊🌹😊اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل الفرجهم🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوووخ 😂🤚

والا پنجشنبه جمعه ها بقیه شهرها شلوغ وتفریح اینا فقط مساجد وحسینیه ها پر ومراسم دعا خون 🤭🤭🤣🤣😊✋

والا پنجشنبه جمعه ها بقیه شهرها شلوغ وتفریح اینا فقط مساجد وحسینیه ها پر ومراسم دعا خون 🤭🤭🤣🤣😊✋

جمعه ها هم میرن ده طزرجونی ده بالایی کلا میشه شهرطاعون زده بقول دوستم اگه بخندی یا ارایشی کنی میکن شوهرمیخاد منکه ازدسشون چادری شدم دیوونم کردن با متلک هاشون

غریب فی بلادی /💖 چنگال 71/💖
اینکه درای ماشین رومحکم میبندن منظورته؟

نه  درخونه هاشون و اینکه  ی نخاله هست طبقه بالامون  کله صب ساعت 6صب  بچه هاش بلندمیشن بدو بدو وبپربپر انگارجنگه   تذکرم دادیم گوش نمیدن

وای گل گفتی. همش هم با داد و فریاد حرف میزنن. درو محکم میبندن. اصلا یه وضعی... فرهنگ یزد از همه شهرا ...

دقیقا  قصد توهین نداریم ولی  واقعیته خصوصا رانندگی افتضاحشون ک دیگه نگوووو😑😑

چه ربطی به یزد داره، برو جای دیگه ببین چجورن یزدیا آروم ترین و بی حاشیه ترین و بافرهنگ ترین و با مل ...

اصلا وابدا ما ک ندیدیم اینطوری باشن یالااقل بداشون گیرماافتادن

اصلا وابدا ما ک ندیدیم اینطوری باشن یالااقل بداشون گیرماافتادن

چی بگم والا، شاید برا شما اینطور بوده، من که فقط فرهنگ و بی حاشیه و خوب بودن دیدم

امضا ندارم اثر انگشت زدم
نه  درخونه هاشون و اینکه  ی نخاله هست طبقه بالامون  کله صب ساعت 6صب  بچه هاش بلن ...

ماهرچی به صاحبخانه میگفتیم یکم یواشتربخدا مامانم توخواب میپرید موقع کوبیدن در ولی لج میکردن اخرشم پولمونوگرفتیم ازاون خونه بلندشدیم اگه بگی بدترلج میکنن

غریب فی بلادی /💖 چنگال 71/💖

ببین عزیزم همه جا مثل هم نیست من با خیلیا رفت و آمد داشتم و خیلی هم سفر رفتم و مردم رو شناختم

از هر جای ایران بگی بهت میگم چه ویژگی هایی دارن ولی واقعا همه مثل هم نیستن جایی بوده که از شهرشون بد میگفتن ولی آدماش عالی بودن و برخورداشون

قبول دارم یزد یه محیط مذهبیه و تفریح آنچنانی ندارن و سرد و خشکن ولی اگه بهت بگم یکی از شهرهای شمالم همینجوره فقط بومی های خودشونو قبول دارن و به غریبه ها رو نمیدن باورت میشه؟!

بهت بگم یکی از شهرهای غربی ایران همه زنا چادری بیرون میرن واگه یه دونه مانتویی ببینن چشاشون ۴ تا میشه از بس مرداشون هیزن؟!

اگه بدونی یه شهر ایران هست از بس خودمحورن به بدترین شکل ممکن رانندگی میکنن و یکی از پرتصادف ترین شهرهان!

اگه بدونی یه شهری هس هم خوبه و هم معروفه ولی آدماش بی نهایت سردوخشکن و بی روحن

اگه بدونی یکی از شهرها چقد مردمش عادت دارن بلند بلند حرف بزنن اونقد بلند که واقعا کلافه میشی دو روز پیششون باشی

بازم بگم بهت؟!

پس خوب و بد همه جا هست تو یزدم هست

من چندتا شهر از شمال تا غرب تا مرکز تا جنوب زندگی کردم واقعا دیگه مردمو کامل میشناسم