2777
2789

میشه لطف کنید صلوات بفرستید واسه یه نوزادی که عمل شده و امروز جواب سونوگرافی و اکوی قلبش میاد دعا کنید که همه چیز خوب باشه لطفا اگه فرستاید لایک کنید🙏

لطفا واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرستید🙏🙏🙏

اللهم صل علی محمد وال محمد

چن روزشه ؟

مشکل قلبش چی هس

دیگر هیچوقت من  تو را ندارم اما ، تو را تا ابد دوست خواهم داشت ________در سرم جنگ های زیادیست که تنها کشته اش منم 💔🥀  یک شرقیِ غمگین ... https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

اَللّهمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

للّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

🌚ایــن جا را خــراش بـده   ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒             تا امـضامـو ببیـنیـے😐
۱۱ روزشه فتق دیافراگم داشته نه مشکل قلبی

اها 

انشالله صحیح و سلامت برگرده خونه نی نی ناز

دیگر هیچوقت من  تو را ندارم اما ، تو را تا ابد دوست خواهم داشت ________در سرم جنگ های زیادیست که تنها کشته اش منم 💔🥀  یک شرقیِ غمگین ... https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

سلام خانوم، تاپیکاتونو خوندم در مورد عمل فتق دیافراگم نوزادتون، الان که حدودا یه ماه گذشته حال بچه چطوره؟؟ وضعیت عمومیش خوبه؟؟

راستی فتق ایشون در چه حد بود؟ خفیف بود یا شدید؟ سونوگرافی آنومالی اسکن هفته هیجدهم تشخیصش ندادن؟؟

ممنون میشم جواب بدید، منم دل سوخته ام... 😔😔😭😭

سلام خانوم، تاپیکاتونو خوندم در مورد عمل فتق دیافراگم نوزادتون، الان که حدودا یه ماه گذشته حال بچه چ ...

سلام عزیزم مرخصش کردن حالش خوبه عزیزم تو سونوگرافی ها مشخص نبود عزیزم خفیف بود یجورایی ترمیمی بود چرا دلسوخته ای عزیزم

آخه همین هفته پیش بچمو به خاطر فتق دیافراگم از دست دادم، جیگرم کبابه 😔😔😭😭

الهی عزیزم 😢خیلی ناراحت شدم کوچولوتون چند وقتش بود؟