2777
2789
آتی جون چه خبرا چکارا کردی با درمانت

سلام عزیزم

خوبی شما؟؟؟ 

قصه ی منو باید ازش کتاب نوشت 

الان که تو سیکل پانکچرم اوایل مهر میرم پیش دکتر البرزی برای عمل 

چون اندومتریوز وارد رودم شده و خیلی دردای غیرقابل تحملی دارم 

بعدش اگر عمری باقی موند جنینهای فریز شده رو انتقال میدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم این شماره منه من از کرمانشاه خریدم واسم فرستادن اما طرز تهیشو بلد نیستم چطوری باید خورد۰۹۳۷۸۳۱ ...

عزیزم باید یه مقدارشو با دوتا تکه ددنبه گوسفندی و چند تکه چوب دارچین با ۵ لیوان آب بریزی و بذاری روی اجاق با حرارت بسسسسسسیار کم از شب تا صبح بمونه که قشنگ شیره ی داخل چوب وزمم گرفته بشه 

بعد از صافی رد کن بذار تو یخچال و توی روزای پریودت بخور 

صبح ناشتا یک لیوان 

سلامت باشی نه کار خاصی نکرد. فقط چون با استرادیول و دیفرلین مشکل داشتم، سیکل نچرال انتقال دادم بدون ...

سلام عزیزم 

خوبین

بسلامتی چند ماهتونه 

منم استرادیول و امثالهم بهم نمیسازن سیکلم کنسل شد 

گفته اینماه بیا برای نچرال 

میشه برام توضیح بدین چجوریه

سلام عزیزم  خوبین بسلامتی چند ماهتونه  منم استرادیول و امثالهم بهم نمیسازن سیکلم کنسل ش ...

توی 24 هفته قلب بچه ایستاد. 

با سیکل طبیعی بدن پیش میرن و بعد جنین رو میگذارن. روش خوبیه اگه مشکل ضخامت آندومتر نداشته باشی. 

خدایا فقط آزارم دادی تو این مسیر، دخترم رو هم ازم گرفتی، کاش یکم مهربونیتو نشونم می دادی
توی 24 هفته قلب بچه ایستاد.  با سیکل طبیعی بدن پیش میرن و بعد جنین رو میگذارن. روش خوبیه اگه م ...

وااااای خدا 

چرا اخه؟؟! 

بی ملاحظگی داشتی؟؟ 

میدونم با سیکل طبیعیه بدن پیش میرن 

منظورم اینه که مراحلش چجوریه 

سونوهاش چجوریه

دارو چی میدن؟؟روز چندم جنینو انتقال میدن؟؟

وااااای خدا  چرا اخه؟؟!  بی ملاحظگی داشتی؟؟  میدونم با سیکل طبیعیه بدن پیش میرن&nb ...

نگفتم زایمان زودرس کردم. گفتم بچه قلبش ایستاد. که ارتباطی به من نداشت. دلیلش هم مشخص نشد. 

سیکل نچرال دو مدله. یا اصلا دارو نمیدن یا تحریک تخمدان میدن. 

دو سه بار سونو داره که ضخامت رحم رو چک میکنن. آمپول آزادسازی در هر دو حالت رو میدن و بعد پروژسترون شروع میشه و بعدم انتقال جنین. 

خدایا فقط آزارم دادی تو این مسیر، دخترم رو هم ازم گرفتی، کاش یکم مهربونیتو نشونم می دادی