2777
2789
عنوان

بارداری

104 بازدید | 12 پست

سلام ممنون اگه کمکم کنین بابت زمان تخمک گذاریم چون اقدام برای بارداریم کردم پریود من منظم هست اخرین دوره پریود من 2 ابان بود و بعدی 3/4 آذر بود یکی دو روز دیرتر من روز 16/17آذر برای بارداری اقدام کردم ممنون اگر لطف کنید راهنمایی کنید بابت بارداری بابت تخمک گذاری هنوز هم بی بی چک نذاشتم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطوریه روش ان

از داروخونه کیت تخمک گذاری تهیه کن دو خط شد برو اقدام.اما تو پری منظم داری میتونی همینطورم بری اقدام الان خوب موقع رفتی ایشا میگیره اگ نگرفت ۲ روز دیر تر از این سری برو.

از داروخونه کیت تخمک گذاری تهیه کن دو خط شد برو اقدام.اما تو پری منظم داری میتونی همینطورم بری اقدام ...

من برای بارداری فوق العاده گیرایی خوبی دارم یه دختر دارم  ویه سقط که خودم کردم شرایط نداشتم باورت نمیشه اون سقطی که کردم دقیقا بعد پریودم که لک بینی زیاد داشتم گفتم خوب پریودم حامله نمیشم جلوگیری نکردم ولی باردار شدم ولی الان اقدام کردم دومی میخوام

سلام بچه ها من یکشنبه شبش کیتم دو خط شد و سونو گرافی گفت آخر شب تخمکت آزاد میشه که همون پریشب اقدام کردم و همچنین 24 ساعت بعدش یعنی دیشب بازم اقدام کردم. نیاز هست امشبم اقدام کنم یا نه؟

از بهونه هات قوی تر باش.... نذار رؤیاهات در حد رؤیا بمونن