hurad مدیر عضویت: 1397/09/21 تعداد پست: 304 عنوان مامانا ی لحظه بیاین توروخدا | مشاهده متن کامل بحث + 103 بازدید | 16 پست سلام پسرم ۱۵ ماهشه از دیروز تب شدید داره بردمش دکتر میگه ویروسه.یعنی همون آنفولانزاست؟ 1398/09/25 | 10:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazanin00 عضویت: 1396/12/10 تعداد پست: 2712 درد که نمیدونم حرف نمیزنه ولی تهوع نداره تبش از دیروز کمتره ولی خوب نشد.دکتر گفت ویروسه حالا نمیدونم ... اگه تبش کمی اومده پایین نگران نباش. سرماخوردگی که تو این فصل عادیه. انشاءالله مراعات کنی تا آخر هفته خوب میشه برادرزادم آنفولانزا گرفته بود اصلا تبش پایین نمیومد. خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد. خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏
hurad مدیر استارتر عضویت: 1397/09/21 تعداد پست: 304 اگه تبش کمی اومده پایین نگران نباش. سرماخوردگی که تو این فصل عادیه. انشاءالله مراعات کنی تا آخر هفته ... اره کمی پایین اومده.انشالله.تجربه دارین چرا اصلا نمیخوابه؟؟دیشب تا صبح سه چهار بار از خواب بیدارش کردم شیاف گزاشتم صبح هم زود بیدار شد دیگه نخوابید