hurad مدیر استارتر عضویت: 1397/09/21 تعداد پست: 304 عنوان مامانا ی لحظه بیاین توروخدا 103 بازدید | 16 پست سلام پسرم ۱۵ ماهشه از دیروز تب شدید داره بردمش دکتر میگه ویروسه.یعنی همون آنفولانزاست؟ 1398/09/25 | 10:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اژاکس عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 5280 نه گلم دکترا به سرماخوردگی میگن ویروس نگران نباش فقط حواست خیلی بهش باشه الانم هوا الوده اس
mehrabaniii عضویت: 1397/06/25 تعداد پست: 9943 فقط بهش مایعات بده ک از بدنش دفع بشه زودتر اشتهابچرو هم کم میکنم نگران نشو چیزی نیست میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی
hurad مدیر استارتر عضویت: 1397/09/21 تعداد پست: 304 همین فقط از امروز ی مقدار آبریزش بینی داره و بی حال هم هست هر چهار ساعت هم قطره استامینوفن میدم ولی پایین نمیاد تبش
hurad مدیر استارتر عضویت: 1397/09/21 تعداد پست: 304 فقط بهش مایعات بده ک از بدنش دفع بشه زودتر اشتهابچرو هم کم میکنم نگران نشو چیزی نیست شیر مادر میخوره بهش تعداد دفعات بیشتری میدم.از مایعات هم فقط چای کم رنگ و ابمیوه دوست داره چرا تبش پایین نمیاد پس
hurad مدیر استارتر عضویت: 1397/09/21 تعداد پست: 304 نه گلم دکترا به سرماخوردگی میگن ویروس نگران نباش فقط حواست خیلی بهش باشه الانم هوا الوده اس میگم من آخر هفته عروسی دعوتم فامیل نزدیکمون هم هست به نظرتون با این شرایط پسرم برم یا نه؟؟یعنی تا اون موقع خوب میشه
hurad مدیر استارتر عضویت: 1397/09/21 تعداد پست: 304 شیاف بزار دیشب تا صبح از ترسم شیاف گزاشتم الان امروز قطره دارم میدم.اصلا نمیخوابه چرا؟؟؟همش بیداره
اژاکس عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 5280 میگم من آخر هفته عروسی دعوتم فامیل نزدیکمون هم هست به نظرتون با این شرایط پسرم برم یا نه؟؟یعنی تا او ... انشاالله که خوب میشه نگران نباش فقط تو این چند روز حسابی بهش برس خونه رو ضد عفونی کن داروهاشو سر وقت بده
mehrabaniii عضویت: 1397/06/25 تعداد پست: 9943 شیر مادر میخوره بهش تعداد دفعات بیشتری میدم.از مایعات هم فقط چای کم رنگ و ابمیوه دوست داره چرا تبش پ ... خوبه ویروسه دیگ باید از تنش بیرون بیاد میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی
nazanin00 عضویت: 1396/12/10 تعداد پست: 2712 حالت تهوع نداره؟ یا درد؟ آنفولانزا تب شدیده که بزودی پایین نمیاد اما حالت تهوع و استخوان درد شدید همراهشه . اگر دیدی علایم اینجوری همراهش اومد حتما ببر سرم هم وصل کن خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد. خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏
hurad مدیر استارتر عضویت: 1397/09/21 تعداد پست: 304 انشاالله که خوب میشه نگران نباش فقط تو این چند روز حسابی بهش برس خونه رو ضد عفونی کن داروهاشو سر وقت ... انشالله. باباش میگه اگه خوب نشد نمیخواد بریم ولی امیدوارم خوب شه.خیلی اشتها نداره سعی میکنم غذاهای مقوی و کم حجم بدم
hurad مدیر استارتر عضویت: 1397/09/21 تعداد پست: 304 حالت تهوع نداره؟ یا درد؟ آنفولانزا تب شدیده که بزودی پایین نمیاد اما حالت تهوع و استخوا ... درد که نمیدونم حرف نمیزنه ولی تهوع نداره تبش از دیروز کمتره ولی خوب نشد.دکتر گفت ویروسه حالا نمیدونم منظورش آنفولانزا بود یانه