2777
2789
عنوان

از شير گرفتن دخترم

91 بازدید | 16 پست

سلام ماماناي گل

دختر ٢٠ ماهشه بشدت وابسته به شير خودمه، ميخوام از شير بگيرمش شما راهكاري داريد بهم بگيد، تمايلي اصلا به خوردن غذا نداره

ممنون ميشم  

همه میدونیم خوب بودن خیلی خوبه، ولی هیچکس خوب نیست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول میری سوپر خوراکیهای مورد علاقه ش میخری تنقلات میخری بعد میری داروخانه قطره بی رنگ تلخک میخری بعد ...

هي خواهر فقط عاشق آبليمو😂😂😂😂

بهتره یکی دو شب اول نصف شب بهش شیر بدی که سینه هات خالی بشه و دخترتم عادت کنه ولی من همون شب اول استامینوفن به پسرم میدادم تا صبح راحت میخوابید پسرمم از اینا بود که ۶۰ دفعه بیدار میشد شبم با کلیپای لالایی میخوابوندمش بعدا عادت کرد خودش بخوابه

کم کم شروع کن اول دوساعت ی بارشیربده بعد۳ ساعت ی بارهمینجورهی فاصله بندازسعی کن سرگرمش کنی ببری بیرون پارک خونه مامانت کلاجاهای غیرازجایی که قبلا شیرمیخورده دکورخونه تم عوض کن تاثیرداره اول شیرروزوقطع کن بعدشبو انشالله که خیلی اذیت نشین 

به نام خداوند رنگین کمان 🌈

به سینه ات رب بمال بگو ممه اوخ شده

صبر زرد از عطاری ها بگیر تلخه وقتی بخواد بخوره دهنش تلخ میشه کم کم خودش خسته میشه و از شیر میره

اگه شیشه میخوره شیر گاو یا آب میده آب هویج شیر موز تو شیشه کن به جای سینه بهش بده

سعی کن یه مدت خیلی باهاش بازی کنی تا کمتر یاد شیر و سینه بیفته مثلا باهاش قایم موشک بازی کن اسباب بازی و بازی فکری بیار با هم بازی کنید بیشتر بیرون و گردش ببرش

یه دعایی هم هست در پست بعدی میگذارم برای از شیر گرفتن هست.

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
ی دفعه نگیر شوک بهش وارد میشه شیر روز رو اول کم کن  فقط و فقطم با غذا دادن زیاد میتونی کمش کنی ...

از اون مدلا نيست

دختر بزرگمو همينجوري از شير گرفتم

خواستم واسه اين دخترمم همينكارو بكنم ولي وابستگيش خيلي زياده

سير سير بهش غذا دادم، بعدش تا ميخوام بشينم مياد بغلم نميدوني چ گريه ايي ميكنه،

دعا برای از شیر گرفتن کودک

1.  این دعا را نوشته به کودک بخوراند یا که در گلو بسته ترک شیرخوردن گیرد:
وَلاَ تَقْرَبَا هذِهِ الشَّجَرَةَ فَتَكُونَا مِنَ الْظَّالِمِينَ (اعراف19)
فَكُلُوا مِمَّا ذُكِرَ اسْمُ اللّهِ عَلَيْهِ إِن كُنتُم بِآيَاتِهِ مُؤْمِنِينَ ج وَمَا لَكُمْ أَلاَّ تَأْكُلُوا مِمَّا ذُكِرَ اسْمُ اللّهِ عَلَيْهِ وَقَدْ فَصَّلَ لَكُم مَاحَرَّمَ عَلَيْكُمْ إِلَّا مَااضْطُرِرْتُمْ إِلَيْهِ ...

قَدْ خَسِرَ الَّذِينَ قَتَلُوا أَوْلاَدَهُمْ سَفَهَاً بِغَيْرِ عِلْمٍ وَحَرَّمُوا مَا رَزَقَهُمُ اللّهُ افْتِرَاءً عَلَى اللّهِ قَدْ ضَلُّوا وَمَا كَانُوا مُهْتَدِينَ ج

وَمِنَ الْأَنْعَامِ حَمُولَةً وَفَرْشاً كُلُوا مِمَّا رَزَقَكُمُ اللّهُ وَلاَ تَتَّبِعُوا خُطُوَاتِ الشَّيْطَانِ إِنَّهُ لَكُمْ عَدُوٌّ مُبِينٌ ج(انعام119و140و142)

كُلُوا وَاشْرَبُوا هَنِيئاً بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُونَ ط(طور19)

2. ایضاً
این دعارا بنویسد به طفل بخوراند ترک شیرخوردن گیرد:
وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حَمَلَتْهُ أُمُّهُ وَهْناً عَلَى‏ وَهْنٍ وَفِصَالُهُ فِي عَامَيْنِ أَنِ اشْكُرْ لِي وَلِوَالِدَيْكَ إِلَيَّ الْمَصِيرُ ط(لقمان14)

وَتَأْكُلُونَ التُّرَاثَ أَكْلاً لَمّاً لا وَتُحِبُّونَ الْمَالَ حُبّاً جَمّاً ط5 (بلد20)

3. ایضاً – سوره بروج را به طفل بندد از شیر باز ماند.

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
از اون مدلا نيست دختر بزرگمو همينجوري از شير گرفتم خواستم واسه اين دخترمم همينكارو بكنم ولي وابستگ ...

پسر منم اینجوری بود حسابی سرگرمش کن خدا رو شکر من اذیت نشدم ان شاالله شما هم اذیت نمیشی