2777
2789
عنوان

دوقلو دارها بیان

409 بازدید | 82 پست

سلام مامانای دوقلو دار،من به گروه دوقلویی تو ت،گ.ل.گ.ر.ا.م دارم،خوشحال میشم به جمعمون بپیوندین

خوشبختی من،پیدا کردن تو از میان این همه ضمیر بود.

چه خوب لینک بذار

برا خونه دار شدنمونصلواتبفرستین😍😘ناموسن صلوات بفرستین دیگه😏😍😍😍😍امروز در تاریخ ۲۶ بهمن سال ۹۸ عشقم گل پسرم امیرسامم برای اولین بار راه رفت و منو یهو شوکه کرد ای جووووونم الهی خدا حفظش کنه برا مامان و باباش قل دومش انیل خانم ۱فعلا قصد نداره یکم پیشرفت کنه وهمچنان چهار دست پاس😏😏😏😏😏امروز در تاریخ ۲ اسفند ۹۸ آنیل خانم هم یهو ایستاد و راه رفت من فدای دوقدمیت برم اخه کلوچم😍😍😍😍😍😍خدایا خیلی خیلی ممنونم ازت بابت این نعمت خیلی بزرگت .......امروز در تاریخ ۴ اسفند ۹۸ خوشکل خانمم آنیل بدون کمک ایستاد و واسمون دلبری کرد ای جانم خودش چه ذوقی داشت😄😄😄😍😍😘😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم ما گروه دوقلویی داریم،خوشحال میشم به گروه ما بپیوندید https://t.me/joinchat/D9W57RO0Ad6ifxv4 ...

مگه چیکارمیکنین توگروه....اخه من تل ندارم ولی دوقلودارم

نیازی ب پرواز نیست.همین پایین بالاترازخیلیام❤
مگه چیکارمیکنین توگروه....اخه من تل ندارم ولی دوقلودارم

درد و دل میکنیم،همدیگه رو تو مشکلات راهنمایی میکنیم،دستور غذا داریم یه گروه دوستانه ست دیگه

خوشبختی من،پیدا کردن تو از میان این همه ضمیر بود.