2777
2789

*دعای بسیار مجرب*

*یا مَنْ اَظهَرَ الجَمیلَ وَ سَتَرَ القَبیحَ،*

*یا مَنْ لَمْ یؤاخِذْ بِالجَریرَةِ و لَمْ یَهتِکِ السَّتْرَ،*

*یا عَظیمَ العَفْوِ،*

*یا حَسَنَ التَجاوُزِ،*

*یا واسِعَ المَغْفِرَةِ،*

*یا باسِطً الیَدَینْ بِاالرَّحمةِ،*

*یا صاحِبَ کُلِّ نَجوی و یا مُنتَهی کُلِّ شکوی،*

*یا کَریمَ الصَّفحِ،*

*یا عَظیمَ المَنِّ،*

*یا مُبتَدِئاً بِالنِّعَم قَبْلَ اسْتِحقاقِها،*

*یا رَبَّنا وَ یا سَیِّدَنا وَ یا مَولانا وَ یا غایَةَ رَغْبَتِنا،*

*اَسئَلُکَ یا اللهُ اَنْ لاَتُشَوِّﺓَ خَلْقی بِاالنّار.*

*رسول خدا به جبرئیل* فرمود: *ثواب* این کلمات چیست؟

جبرئیل گفت: *هیهات، هیهات* *که کسی بتواند آن را به شماره آورد. اگر تمام ملائکه هفت آسمان و هفت طبقه زمین بخواهند ثواب آن را توصیف کنند تا روز قیامت قادر نیستند حتی جزئی از یک جزء این کلمات را توصیف نمایند.*

هنگامی که بنده ای خدا را بخواند و بگوید: *«یا مَنْ اَظهَرَ الجَمیلَ وَ سَتَرَ القَبیحَ»*؛ (ای خدایی که زیبایی را آشکار و زشتی را پنهان می سازی)، خدا او را پوشانده و در دنیا بر او رحمت می فرستد و در آخرت آن را جمیل و زیبا میگرداند و با هزار پرده در دنیا و آخرت او را می پوشاند.

هنگامی که بگوید: *«یا مَنْ لَمْ یؤاخِذْ بِالجَریرَةِ و لَمْ یَهتِکِ السَّتْرَ»*؛ (ای خدایی که به گناه مواخذه نمی کنی و پرده گنهکاران را نمی دری)، خدا او را در قیامت محاسبه نمی فرماید و روزی که همه پرده ها پاره میشود و به کناری میرود از او پرده دری نمی فرماید.

هنگامی که بگوید *«یا عَظیمَ العَفْوِ»*؛ (ای صاحب عفو بزرگ)، خدا گناهان او را می آمرزد حتی اگر همچون کف دریا زیاد باشد.

هنگامی که بگوید *«یا حَسَنَ التَجاوُزِ»*؛ (ای خدایی که از بَدان به نیکویی در می گذری)، خدا نیز او را میگذرد حتی اگر گناهانی چون سرقت و شُرب خَمر و گناهان هولناک و دیگر کبائر را مرتکب شده باشد.

هنگامی که بگوید *«یا واسِعَ المَغْفِرَةِ»*؛ (ای کسی که مغفرت و آمرزشت بسیار و گسترده است)، خداوند هفتاد باب از رحمت بر او می گشاید و او را در رحمت خویش فرو میبرد تا هنگامیکه از دنیا خارج شود.

وقتی که بگوید *«یا باسِطً الیَدَینْ بِاالرَّحمةِ »*؛ (ای خدایی که دستهایت به لطف و رحمت گشوده است)، خداوند دست رحمتش را بر او می گشاید.

هنگامی که بگوید *«یا صاحِبَ کُلِّ نَجوی و یا مُنتَهی کُلِّ شکوی»*؛ (ای آنکه از هر راز نهان آگهی، ای پناه و مرجع همه شِکوه ها)، خداوند ثواب همه مصیبت دیده ها و همه مردم، اعم از سالم و مریض و زیان دیده و مسکین و فقیر را تا روز قیامت به او عطا می فرماید.

هنگامی که بگوید *«یا کَریمَ الصَّفحِ»*؛ (ای کریمی که از روی مهر از گناه در می گذری)، خداوند کرامت انبیا را به او عطا فرماید.

هنگامی که بگوید *«یا عَظیمَ المَنِّ»*؛ (ای کسی که مِنّتی بزرگ بر بندگانت داری)، روز قیامت آرزویش را برآورده ساز و آرزوهای خوب همه مردم را نیز برای او برآورد.

هنگامی که بگوید *«یا مُبتَدِئاً بِالنِّعَم قَبْلَ اسْتِحقاقِها»*؛ (ای خدایی که بدون سابقه استحقاق نعمتهایت را ارزانی داشتی) خدا اجر تمام کسانی را که نعمتهایش را شکر گزارده اند به او عنایت فرماید.

هنگامی که بگوید *«یا رَبَّنا وَ یا سَیِّدَنا»*؛ (ای پروردگار و سید ما)، خداوند به ملائکه اش میفرماید ای فرشتگان من شاهد باشید که من او را آمرزیده و به عدد تمام مخلوقات بهشت و جهنم و هفت آسمان و زمین و خورشید و ماه و ستارگان و قطره های باران و انواع مخلوقات و کوهها و سنگریزه ها و عرش و کرسی به او اجر و ثواب عطا نمودم.

هنگامی که بگوید *«یا مَولانا»*؛ (ای آقای ما)، خداوند قلب او را پر از ایمان گرداند.

هنگامی که بگوید *«یا غایَةَ رَغْبَتِنا»*؛ (ای منتهای مطلوب ما)، خداوند روز قیامت آنچه را که او و دیگر خلائق به آن رغبت دارند به او عطا فرماید.

هنگامی که بگوید *« اَسئَلُکَ یا اللهُ اَنْ لاَتُشَوِّﺓَ خَلْقی بِاالنّار»*؛ (ای خدا، از تو درخواست میکنم که خِلقت مرا با آتش، زشت و قبیح نگردانی)، خداوند جبّار میفرماید: او را از آتش آزاد گردانیدم. ای ملائکه من شاهد باشید که او و پدر و مادرش و برادرانش و خانواده و فرزندش و همسایگانش را از آتش آزاد گردانیدم و شفاعت او را در مورد هزار نفر که آتش بر آنها واجب شده است می پذیرم.

ای محمّد«ص» این کلمات را به *متقین* بیاموز چون این دعایی است *مستجاب*، که هر کس آن را بخواند ان شاء الله به اجابت میرسد و این *دعای اهل «بیت المعمور»* است که در *هنگام طواف به دور بیت المعمور خدا را به آن میخوانند.*

به نقل از *حجت الاسلام و المسلمین فرحزاد* در برنامه *سمت خدا* در تاریخ *۹۸/۸/۶*

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

التماس دعا دارم 

تیکر به وقت سه سالگی دلبندم .......خدایا کمکم کن هیچکسی جز خودت ندارم دوستای مهربونم اگه خواستید برام صلوات بفرستید انشالله همهگی حاجت روا بشید یاحسین جانم یا حضرت محمد دامن منتظرها با اولاد صالح سبز باشه یاحسین جانم درگیر عدد شش شدم اقاجان ای به قربان شش ماه زهرا من به قربان شش ماهت حسین جانم کشتی نجات ممنونم من و به الله وصل کردی اقاجان (نی نی من داره لود میشه  � اینقد درصد دیگه مونده 🤭🤗😍❤💋💋💋 یه صلوات واسش میفرستی ) خدایا شکرت نینی منم دنیا اومد ..بعد از تحمل روزهای سخت از دست دادن جنین شش ماهه ام خداوند مهربان این دخترمو از گلهای بهشتی به اغوشم رسوند دوستای خوبم التماس دعا دارم از همه تون ❤😍❤❤ . تیکر به وقت یک سالگی   به زودی دخترم یکسالش تمام میشه روزهای سختی را گذروندم روزهای پرازاسترس و الرژی دخترم اما گذشت اللن دخترقشنگم روبروم خوابیده و هفته دیگه تولدشه من واقعا هنوزم باورندارم که این گل زیبا مال منه با تمام وجودم دوستش دارم بندبند دلم به خنده علیه اون وصله و نگاهش که دوتا تیلع مشکیه تو صورت سفیدش برق میزنه دخترزیبای من تولدت مبارک مامانی حتی اگه بمیرم رویای داشتن تو قشنگترین خاطره در اعماق قلب منه ممنون خداوند قادرو مهربان هستم