پریاhd مدیر عضویت: 1397/08/11 تعداد پست: 577 عنوان داغونم | مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 20 پست بغض داره خفم میکنه هیشکی رو ندارم که بشینه پای درد دلم ن از شوهر شانس آوردم ن از پدرم خیلی اعتماد بنفسمو از دست دادم یه جورایی از خودم متنفرم شدم فقط میخام بمیرم اما نمیتونم پسرمو تنها بزار خدایا شکرت خیلی دوست دارم 1398/09/25 | 04:48 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ras_70 عضویت: 1398/09/25 تعداد پست: 102 خیانت هزار بار بهم خیانت کرده بی احترامی میکنه اصلا براش اهمیتی ندارم از کجا میدونی خیانت کرده؟منظورتون از خیانت چیه؟؟؟
پریاhd مدیر استارتر عضویت: 1397/08/11 تعداد پست: 577 برو پیش مشاور.... بچه هم دارین؟؟ مشاور خیلی رفتم هیچ تاثیری نداره. آره دارم که موندم وگرنه خودمو میکشم راحت میشدم یه پسر۵ساله خدایا شکرت خیلی دوست دارم
پریاhd مدیر استارتر عضویت: 1397/08/11 تعداد پست: 577 از کجا میدونی خیانت کرده؟ منظورتون از خیانت چیه؟؟؟ اولین خیانتش با نزدیک ترین دوستم بود شوهرش زنگ زد گفت بعدشم که هی تو گوشیش میبینم که پیام داده به زنای خراب 😭شایدم پیششون هم رفته نمیدونم خدایا شکرت خیلی دوست دارم
zzss عضویت: 1398/05/25 تعداد پست: 746 خدا نکنه اصلا با شوهرم راه نمیایم همه سعمو میکنم زندگیمو حفظ کنم ولی انگار اون نمیخاد دقیقا مثل منی درکت میکنم منم هیچکسو ندارم فک نکن بدبختی من از تو شاید بدبختی باشم واقعا متاسفم 😞
ras_70 عضویت: 1398/09/25 تعداد پست: 102 اولین خیانتش با نزدیک ترین دوستم بود شوهرش زنگ زد گفت بعدشم که هی تو گوشیش میبینم که پیام داده به زن ... خانوم ببخشیدا داری خودت رو عذاب میدی لطفا برین پیش مشاوروگرنه خودت رو داری ذره ذره اب میکنی...زجر کش میکنی...با فکر خراب ومشغول که نمیتونی فرزند تربیت کنی
ras_70 عضویت: 1398/09/25 تعداد پست: 102 دقیقا مثل منی درکت میکنم منم هیچکسو ندارم فک نکن بدبختی من از تو شاید بدبختی باشم واقعا متاسفم 😞 چرا شما افکار خود تخریبی دارین خواهشا یکم مطالعه کنین یا پیش مشاور برین