2777
2789
اوهوم😔

الان مگه پخش عکس معنی میده ک بره خود کشی کنه

بیخیال بابا باور نکن الکیه

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه الدنگ عکسای کاربرا رو پخش میکنه

خب کیه؟ چرا نینی یار نمیبنده کاربریشو؟ 

هرکی با من مشکل داره مشکل گشا ابوالفضل... 🖐😐             نظر شخصیه همه محترمه و ب خودش مربوطه حتی اگه مخالف من باشه،پس وقتی نظر میدم ب خودم مربوطه الکی ریپ نکن و چرند بگو 😑
من از شخصيت شما خوشم مياد  معمولا خواننده خاموشم اما هرتاپيكي رفتم شمارو ديدم😍 دوستت دارم🙈❤ ...

عزیزدلم

منم دوستت دارم خانومی ❤️ 

۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹
عاشق ارامش شبم

منم همیشه بهم میگن چرا اینقدر شبا بیدار میمونی میگم عاشق آرامش شبم😍 

راستی شما رو زیاد تو تاپیکا دیدم خیلی دوستون دارم ❤ البته اینم که روانشناسین بی تاثیر نیس 😄 ایشاالله منم تا چن ماه دیگه روانشناس میشم 😍

عرضی نیست...

هم چاق شدم بدم میاد همش تو فکرم چجوری اب کنم‌.بعدش امروز مادر شوهرم بهم گفت حاج اقا میگه یعنی پدرشوهرم .فک نکنم دیگه شما بچه دار بشید .قلبم شکست 

عزیز دل مامان پس کی میای .شاید خدا نخواد هیچ وقت من مامان بشم ولی فکرشم دیونم میکنه .یا ضامن اهو بطلب

من اصلااااا تاخییر پریودی نداشتم 

شش سال پیش کورتاژ شدم 

و هرماه سرموقع‌و‌سر ساعت پری شدم

الان ده ماهه اقدامم برای بچه 

بی بی صبح هااله انداخت سریع

ولی دوتا عصر و شب منفی شد

دوست عزیز من اگه یاد بگیری تو مسائلی که به شما مربوط نیست قبل اعلام وجود به خودت بگی*به من چه * دیگه کسی بهت نمیگه **به  تو چه**. یادبگیر خودت احترام خودت و نگهداری ☺️من از سال ۸۷ اینجا عضوم کاربریم {کیاناز} بود و از سال ۹۴ نیامدم و الانم کاربریم و پس نمیده ،نی نی یار هم جواب نمیده😐😕