2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲ روز پیش رفته بودم بیرون مامانم زنگ زد گفت اومدنی سرراهت پای مرغ بگیر بیار سوپ درست کنم

قبلش یه بستنی از اونایی که دوس دارم گرفته بودم بزرگ بود

رفتم داخل قصابی و دیدم یه بچه داره به دستم نگاه میکنه کوچولو بود فک کنم تازه راه رفتن یاد گرفته بود

بستنیمو با پلاستیکش دادم بهش به زور و کشون کشون برد 😂😂😂

حس خوبی بود

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
زو منقل می پزید؟  بهش ادویه و کره و... هم می زنید یا ساده با آب نمک  ؟

گاهی رو منقل فقط آب نمک میزنم. امروز پختم براش تو قابلمه نمک و آویشن میزنم فقط . 

شما رفتار من را دوست ندارید؟پس خوبه.رفتار من هم شما را دوست ندارد😐😁✌من فقط یک واکنش آلرژیک به جهان دارم ...🙄
کلییی کار خیر و ثواب انجام دادم . اما هیچ کس خدا هم دستمو نگرفت که به هدفم برسم و تموم شد ارگز دستم ...

این حرف و نزن. منم گاهی کمک میکنم هرچقد کم ولی اون لحظه کیف میکنم چون میدونم خدا رو کلی خوشحال کردم با کارم و دنیای دیگه ای هم هس ک اونجا نتیجشو میبینم

شما رفتار من را دوست ندارید؟پس خوبه.رفتار من هم شما را دوست ندارد😐😁✌من فقط یک واکنش آلرژیک به جهان دارم ...🙄

اخرین بار یادم نیست دقیق 

ولی مامانم پاهاش درد میکنه ماساژش میدم براش پماد میزنم 

یا کف پاهاش خیلییی ترک داره براش کرم میزنم پلاستیک میکشم روش 

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.

من هیچوقت این صحنه یادم نمیره 

خیلی سال پیش اولین سالی بود که سر کار میرفتم و عیدی بهم ۵۰هزار تومان دادن (اون سال پول کمی نبود)

خودمم دانشجو بودم و شدیداً پول لازم 

داشتم میومدم خونه دیدم یه پیرمرد رفتگر داره جارو می‌کشه و کمرش خمیده و پیر بودا خیلی پیر 

انقد دلم سوخت رفتم اون ۵۰تومنو دادم بهش 

چشماش پر اشک شد 

هنوزم چشماش جلوی چشمامه انقد که مظلوم بود