2777
2789
هیچکس بغیر خدا توانایی خبر از آینده رو نداره حتی در حد حس ششم.. فقط این‌ انرژی مثبت هستش که به اشتبا ...

منظور اینه تخصص و مهارت به خصوصی دارید یا خودجوش هر کس بگه سعی در انتقال حس و حال خوب بهش هستید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گدا البته زیاد قشنگ نیست مستمند یا نیازمند فکر کنم زیبا تر و محترمانه تر است شاید هم اشتباه کنم

معنی همشون یکیه دوستم😁

ولی حرف شما هم درسته 😍😍😍😍

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
ممنون عزیز  دلم خودم حس خوبی دارم   خیلی دردسر کشیدم   ولی خدا همه حکمت هاش ...

آخییی .. عزززیزم .. قطعا شما تو این هفت سال از امتحان‌ الهی سر بلند بیرون‌ میای.. همه چیز به موقع اش اتفاق میوفته .. شک نکن.. الانم همون زمانه😍..بقول قدیمی ها خوب حرف بزن خوبی بیاد پیش روت..

کار خوبه خدا درست کنه..😍😍😍
آخییی .. عزززیزم .. قطعا شما تو این هفت سال از امتحان‌ الهی سر بلند بیرون‌ میای.. همه چیز به موقع اش ...

ممنون عزیز دلم 😘ان شالله  

فرزند عزیزم پس کی قرار است بیایی و دل مادر را شاد کنی؟؟این روزها به شدت احساس تنهایی میکنم..گاهی آنقدر دیوارهای خانه به من فشار می آورند که دیوانه میشم...پس کی قرار است شیر خوردنت، تاتاتی کردنت ،بغل شدنت، شیرین زبانی هایت را ببینم؟؟کی قرار است تو اولین کلمه را به زبان بیاوری و من از شدت ذوق هی از تو خواهش کنم که دوباره تکرار کنی؟؟کی قرار است ذوق کردنت برای رفتن به مدرسه را ببینم؟کی قرار است اولین ها را با هم تجربه کنیم؟؟مادر این روزها غریب و تنهاس تو را در زندگی اش کم دارد خیلی کم دارد...به مادر بگو تا کی باید عکسهای بچه ها را با حسرت ببینم؟و یا از شنیدن مادر شدن اطرافیانم بغض کنم؟فقط به مادر بگو تا کی باید منتظر بمانم؟...فرزندم به تو قول میدهم برایت مادر خوبی شوم فقط بیا😔😔 
منظور اینه تخصص و مهارت به خصوصی دارید یا خودجوش هر کس بگه سعی در انتقال حس و حال خوب بهش هستید؟

هر کسی بگه‌تخصصش رو داره قطعا داره دروغ میگه.. من حس و حال خودم همیشه خوبه و اتفاقای خوب برام‌میوفته و سعی میکنم دیگرانم وادار کنم که حس خووبی داشته باشن ..همین

کار خوبه خدا درست کنه..😍😍😍

امروز شوهرم ضامن دوستش شد وام گرفت.خودش نمی خواست بره من زورش کردم☺

چند روز پیش هم به برادر شوهرم پول قرض دادم

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

غروب هم به خواهر شوهرم که مریض بود زنگ زدم انقد خندوندمش خوب شد😁😁😂

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

الان دارم غذای بچمو میدم وسایل بازیاشم آوردم🙂 ب همین سادگی😄

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

همین یه دقیقه پیش کلا دل هزار نفرو در روز شاد میکنم😂

همچین آدم انسان دوستیم من🥺✌

دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه   بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫

مددکارم

خونواده یه دختر بچه که گم شده بودو پیدا کردم

لحظه دیدار مادر وبچه فراموش نشدنی بود

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید

دعا کنید پریود نشممممم

ی لایک =ی صلوات برام

خدایا خواهش میکنمممم  

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید