2777
2789
عنوان

وقتی امضای منو میخونید...

243 بازدید | 13 پست

دوستان سلام.

میشه امضامو بخونید و نظرتون رو بگین؟

من یک نامادری هستم.نامادری ها مادرانی هستند که به اندازه یک مادر و حتی بیشتر انرژی صرف میکنند اما هرگز به اندازه یک مادر ستایش نمیشوند.نه تنها ستایش نمیشوند که حتی گاهی ...اما خدایی دارم که قدردان من است...

البته ممنون میشم ادب رو هم رعایت بفرمایین.

من یک نامادری هستم.نامادری ها مادرانی هستند که به اندازه یک مادر و حتی بیشتر انرژی صرف میکنند اما هرگز به اندازه یک مادر ستایش نمیشوند.نه تنها ستایش نمیشوند که حتی گاهی ...اما خدایی دارم که قدردان من است...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موافقم ولی فقط اونایی ک واقعاخوبن

اولین بارک استخاره کردم نیت کردم وبعدقرآنوبازکردم دیدم نوشته یِس گفتم بابادمتگرم خیلی واضح گفتی 😃بعدهاتومدرسه فهمیدم یاسین بوده😐
موافقم ولی فقط اونایی ک واقعاخوبن

منم از آدمای بدذات بدم‌ میاد.

میدونی شکستن عهد و پیمان گناه کبیره است.

یه بنده خدایی رو حساب حرف من که با بودن بچش تو زندگیم مشکلی ندارم،واردیه زندگی جدید میشه.

به نظرم دبه کردن و زیرآبی رفتن بعد عروسی،اوج نامردیه.

منم از آدمای بدذات بدم‌ میاد. میدونی شکستن عهد و پیمان گناه کبیره است. یه بنده خدایی رو حساب حرف م ...

توبچه شوهرتوبزرگ میکنی چن سالشه مثل مادرواقعی دعواشم میکنی عکس العمل بقیه چیه وقتی دعوامیکنی

اولین بارک استخاره کردم نیت کردم وبعدقرآنوبازکردم دیدم نوشته یِس گفتم بابادمتگرم خیلی واضح گفتی 😃بعدهاتومدرسه فهمیدم یاسین بوده😐

خیلیم خوبه آدما به صرف داشتن یه نقش و یه نام برتری ندارن.

مَرد هستم، همین...                                                                                                                              پرسیدند ادب از که آموختی؟ گفت: از کاربران نی نی سایت.
توبچه شوهرتوبزرگ میکنی چن سالشه مثل مادرواقعی دعواشم میکنی عکس العمل بقیه چیه وقتی دعوامیکنی

بچه شوهرم از پنج سالگی با من بوده الان دوازده ساله است.

اوایل اگه دعواش میکردم باید پاسخگوی همه میبودم و شوهرم هم خیلی دعوا توی خونه راه مینداخت.

الان دیگه وارد مسائل تربیتی نمیشم و دعواش هم نمیکنم.

اگه خیلی لازم دیدم که در مورد رفتار نادرستی دخالت کنم به پدرش میگم که فلان کار دخترت اشتباه بود.حالا دیگه خود دانی.

اینجوری بهتر شده اوضاعم.

منم از آدمای بدذات بدم‌ میاد. میدونی شکستن عهد و پیمان گناه کبیره است. یه بنده خدایی رو حساب حرف م ...

آفرین بهت امیدوارم تا آخر عمرت طرز فکرت عوض نشه😍

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
بچه شوهرم از پنج سالگی با من بوده الان دوازده ساله است. اوایل اگه دعواش میکردم باید پاسخگوی همه میب ...

خیلی سخته مخصوصابچه اگ لجبازباش

سلام عزیزم خسته نباشی، منم مثل شما یه نامادری ام با همه سختی هاش،من نامادری ۳ تا بچه ام،۱۳ و ۱۱ و ۹ ساله و وضع منم از لحاظ تربیتی و غیره مثل شماست و واقعاً درکتون میکنم.خدا به همه نامادری ها صبر فراوان بده انشاالله، چون با وجود اینکه مادرشون نیستی باید مثل مادر نازشونو بکشی و التماس کنی تا یه کار شخصی شونو انجام بدن. کاش لااقل یکی آدمو میفهمید، همه شون هم طلبکار آدمن، مخصوصاً پدرشون و عمه ها. همیشه از خدا میخوام بهم توان و صبر و تحملشو بده تا بتونم با حوصله و خوب بزرگشون کنم ولی گاهی از تحمل خارج میشه. امروز دختر کوچیکمو هر کاری کردم نیومد ببرمش حمام، پسر ۱۳ ساله مم که اصلا دو سه هفته یه بار به زور میره، وقتی از مدرسه میاد باید برم دنبالش جورابشو بردارم تا بوی جوراب خفه مون نکنه، اونم با ۱۰ بار گفتن و التماس در میاره، هر چی میگم‌نمیره پاشو هم بشوره. خدایا بمن ذره ای از صبر ایوب عطا کن🤲

اگه امضامو خوندی، میشه لطفاً برای مادر شدنم یه صلوات بفرستی؟ میگن دعای دیگران زود اجابت میشه، ممنونت هستم🙏🙏🙏