2777
2789
عنوان

اسم پسرم داره با زندگیم میجنگه

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 54 پست
وا برسام به علیرضا چه ربطی داره حتما پدرو مادر بچه خواستن 

چون خانواده شوهر گفتن بایییید بزارید علیرضا.اونا هم کار خودشون و کردن.....اصلا مهم نیست براشون

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

مادرشوهرت خیلی احمقانه دخالت و لجبازی میکنه و واضحه که اون هدفش گند زدن به اعصاب و زندگی شماست ، نذار به هدفش برسه ، اسم مهم نیست تو خونه خودت هر چی دلت میخواد صداش کن بذار اونا هم کاری که میخوان بکنن ،تمرکزت رو بذار رو آرامش داشتن و مادر خوبی بودن

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما هم محکم باید وایمیستادی میگفتی خمینی که هست تصمیم من و شوهرم به کسی هم ربطی نداره 

یه لحظه فک کردم میگی خمینی م بگه تصمیم منو شوهرم😂😂😂😂 اخه چ ربطی داشت این فکرم😂😂😂😂😂😂😂

از سردی هوا فقط زود به زود جیش آوردنش واسه ماست.
یه لحظه فک کردم میگی خمینی م بگه تصمیم منو شوهرم😂😂😂😂 اخه چ ربطی داشت این فکرم😂😂😂😂😂😂😂

😂😂😂😂اشتباهی زده خمینی از دست این گوشی 

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
چقدررر بزرگش کردی....دختر خالم اسم پسرش برسام و تو شناسنامه مادرشوهر. و قوم شوهر همه بهش میگن علیرض ...

شوهرم پشته اوناس حرصم در میاد.مادرشوهرم نباید دخالت کنه

بیاین برای هم دعا کنیم و یه صلوات بفرستیم✋
من بودم کلا نمیذاشتم بچمو یه بار دیگه ببینن چه خانواده فضول و روانی ای دارن طفلیا

خدا لعنتشون کنه.شوهرمم پشتشونه لجم بیشتر در میاد

بیاین برای هم دعا کنیم و یه صلوات بفرستیم✋

غصه نخور تو همش پارسا صداش کن باباش هم عادت میکنه بچه ت بزرگ شد بهش بگو همه پارسا صداش کنن،درسته محمد پارسا قشنگ تره ولی مادر شوهرت زور میگه 

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏