2821
2789
عنوان

زن داداشم میگه....

1258 بازدید | 23 پست

جمعه که دور هم بودیم بحث رسید به حقوق زنان و این حرفا زن داداشم حرف جالبی زد گفت تا سه سال پیش من(خودش)به شدت ضد زن بودم مثلا کار زن ها رو قبول نداشتم اگه تصادف میشد ندید و نشناخته میگفتم حتما یه زن مقصر بوده تو محیط کار به شدت از همکارهای خانومم دوری میکردم اگه بحث دعوایی میشد حتی اگه کتک کاری میشد من میگفتم حتما زن یه جوری شوهرش عصبی کرده تو خیانت هم همیشه زنو مقصر میدونستم اگه بهش خیانت میشد قطعا واسه شوهرش کم گذاشته و مقصر اون زنیه که کم گذاشتع و مقصر دومم زنیه که وارد زندگی شده اگه زن هم خیانت میکرد هم که دیگه هیچی قتلش واجب بود 

فرهنگ مردم را نمیسازند. این مردم هستن که فرهنگ را میسازنداگر این حقیقت داشته باشه انسانییت زنان در فرهنگ ما وجود ندارد باید ان را در فرهنگ خودمان بسازیم و نهادینه کنیم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ته ش رو من میگم یا خیانت دیده یا تصادف کرده یا دعوا شده 

استَغفروا ربَّکم اِنَّه کانَ غَفّاراً یرسِلِ السَّماءَ علیکُم مِدراراً ویمدِدکُم بِاَموال وبنین وَیجعَل لَکُم جَنّاتٍ ویجعَل لکم اَنهاراً؛ از پروردگار خود آمرزش بخواهید که او بسیار آمرزنده است؛ تا باران های مفید و پر برکت را از آسمان بر شما پیوسته دارد و شما را با مال بسیار و فرزندان متعدّد یاری رساند و باغ های خرّم و نهرهای جاری به شما عطا فرماید. (نوح، 10- 12) 

ما زن ها دوتا مثل زن داداشت رو داشته باشیم کافی دشمن مرد نمیخوایم

تیکر رسیدن به آرزو هامه.....سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!  😊😊😊

با اینکه خودم زن بودم ولی همیشه یه دشمنی با جنس خودم داشتم شاید تو ناخوداگاهم جنس زن رو ضعیف تر و 

ناقص میدونستم

ولی با مطالعه با دور شدن از محیطی که توش بودم 

باعث شد که خودمو بشناسم

بابت تموم فکر های بد بابت همه اون بی اعتماد به نفسی ها یی که داشتم واقعا خجالت میکشم

میگفت مقصر مادر بزرگش و معلم هاشن که بهش یاد ندادن خودشو دوست داشته باشه

تو گوشش خوندن که مرد کامل زن ناقص 

میگفت قسم خوردم اگه بچه دار شم

دختری بزرگ کنم که به زن بودنش افتخار کنه

پسری تربیت کنم

که باور داشته باشه زن و مرد برابرن

شما تجربه مشابه ندارین؟

فرهنگ مردم را نمیسازند. این مردم هستن که فرهنگ را میسازنداگر این حقیقت داشته باشه انسانییت زنان در فرهنگ ما وجود ندارد باید ان را در فرهنگ خودمان بسازیم و نهادینه کنیم

ته ش رو من میگم یا خیانت دیده یا تصادف کرده یا دعوا شده 

نه☺

خوبه باز تغییر کرده 

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
ما زن ها دوتا مثل زن داداشت رو داشته باشیم کافی دشمن مرد نمیخوایم

واقعا نصف مشکلات ما از خود ما زناس

خوبه باز تغییر کرده 

اره تغییر محیط و ادمایی که میشناخت تاثیر داشت

تفکرات بعضی از نینی سایتی های محترم  که کسایی که طرز تفکر دوم رو دارن تمسخر میکنن و واژه های روشنفکر و فمنیست رو به سخره میگیرن .

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز