2777
2789

خب 

آدم شاد زیستی هستم و دیگران رو هم شاد میکنم خدا منو ازتون نگیره😂/کاربر قدیمی از سال 96😎 تا حالا کلی کاربری ترکوندم/تو وضعیت بدی هستم میشه برای درست شدن زندگیم و رو پا موندن زندگیم و اینکه خانوتدم چیزیشون نشه صلوات یا دعا یا.... برام بفرستید❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استرس داشتی بعد خوشحال خندان زندگی کردی درسته؟ 

آدم شاد زیستی هستم و دیگران رو هم شاد میکنم خدا منو ازتون نگیره😂/کاربر قدیمی از سال 96😎 تا حالا کلی کاربری ترکوندم/تو وضعیت بدی هستم میشه برای درست شدن زندگیم و رو پا موندن زندگیم و اینکه خانوتدم چیزیشون نشه صلوات یا دعا یا.... برام بفرستید❤️

میتونستی پست اولم تایپ کنی هاااا😐

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..

لایک کن اگه گفتی

مامانم همیشه میگه من 9 ماه سختی کشیدم تا قلبت شکل بگیرع نزار یکی تو 15 ثانیه بشکنه برع💔 اسکار بهترین لحظه تعلق میگیرع به لحظه ای که خدا محال ترین آرزوتو براورده میکنه💙.  صدای خنده ی خدا را میشنوی؟ دعا هایت را شنیده و به آنچه محال میپنداری میخندد💜     مثلا وقتی داری بوسش میکنی اشکات بریزه رو گوشیت :))💚     سیگار بکش! مست کن! بغض کن!  ولی با آدم خر درد و دل نکن!!!     وقتی میبینمت فقط یه جمله میاد تو ذهنم  :  ( اعوذ بالله من الچشمانت )  : ×

۱۰مین نگفتی😾

این را توی کله ات فرو کنکه زن ها با مردی که دوستش دارند ازدواج نمی کنند!زن وقتی دید کارد به استخوان رسیده و لازم است برای آینده اش یکی را انتخاب بکند، آن وقت می گردد و مردی را پیدا می کند که حدس می زند پدر خوب و شوهر خوبی از آب در می آید و می شود بهش تکیه کرد.فهمیدی؟وگرنه عشق حس خوشایندی است که امروز هست و فردا نیست

بعد از یک سال آشنایی و یک سال نامزد و یک سال عقد روز عروسی رسید. ما جهیزیه تو رسم خانوادگی مون نیست. دوماد خونه دو خوابه 150 متری و شاستی(پز نمی خوام بدم) و شغل خوب و پس انداز خوب بله رو به هش گفتم .لباس عروسی رو برای یک شب به اندازه دو ملیون گرفتم و آرایش پنج ملیونی آب خورد . صبح ساعت 10 تا 1 آرایشگاه بودم و بعد رفتیم عکاسی  و عکس گرفتیم و تابلو رو هم گرفتیم و به هزار بدبختی.  ساعت چهار  رفتیم تالار و خوب بازرسی که کردیم عکس و تابلو رو دادیم و لیست آهنگ ها چک شد و رفتیم آرایشگاه و فیلم رو گرفتیم تا تالار خیلی این کار مون مسخره بو د و چون فیلم و برامون زیاد مهم نبود گفتیم آخر. بعد ساعت شش رفتیم تالار برایسر عقد چون که کادو ها رو بگیریم 😂😂😂😂یه عقد الکی الکی..... چون که ما قبلا خارج از حضور فامیل درجه اول عقد کرده بودیم. بعد رفتیم از تالار بیرون و جلوی مهمون ها اومدیم تو دوباره و گل و فشفشه رو کله هامون بود.ساعت ده و نیم عکس های چاپ شده اومد و ماهم تحویل گرفتیم و بعد ساعت دوازده با مهمون ها خدا حافظی کردیم و تو خونه باز جیغ و هورا با دایی و عمو و خاله و... کردیم 

.....‌