2777
2789
عنوان

تو بارداری روحیتون چطور بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 31 پست
تو رو خدا یه لحظه حال الان منو تصور کن الان عکس میگیرم میفرستم

میتونم تصور کنم.منم روی این چیزا حساسم.همین الانشم شوهرم خونه رو به هم میریزه

ولی میدونی الان افسردگیم شدیدتر از این حرفهاست

خیلی عمیقه😣

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالی.خیلیم حاضرجواب شده بودم و جواب بدیهای خانواده همسرمو میدادم.خیلیم نازنازی و لوس.

منم صبح خوب بودم.شبها دپرس میشم.نمیدونم چرا

تنها میشم حالم خیلی خوبه و با بچم حرف میزنم و وووو

ولی میرم جایی حتی خونه مادرم روحیم خراب میشه و همه چی بهم میخوره و زود گریه میکنم و.... 

خدایا شکرت که بعد اون همه آزار و اذیت دیدن منم به خوشبختی رسیدم🙏🙏خدایا شکرت که به من شکر کردن را آموختی🙏🙏خدایا شکرت به خاطر هدیه ای که به من دادی و در من معجزه کردی🙏🙏.  پسرم "علی"  تو نعمت و معجزه خدا برای من بودی و هستی چرا که خستگی و ملالت دردهامو،  آمدنت به وجودم از بین برد.... الحمدلله رب العالمین 🧚‍♂️🧚‍♂️😉😉🌸🌸
سر اولی حالم خیییلی خوب بود ولی شوهرم نمیزاشت 😔چقدر کتکم زد 😔

ناراحت نشین خواهر 😔😔😔😔

ولی ان شاء الله دستش بشکنه

خدایا شکرت که بعد اون همه آزار و اذیت دیدن منم به خوشبختی رسیدم🙏🙏خدایا شکرت که به من شکر کردن را آموختی🙏🙏خدایا شکرت به خاطر هدیه ای که به من دادی و در من معجزه کردی🙏🙏.  پسرم "علی"  تو نعمت و معجزه خدا برای من بودی و هستی چرا که خستگی و ملالت دردهامو،  آمدنت به وجودم از بین برد.... الحمدلله رب العالمین 🧚‍♂️🧚‍♂️😉😉🌸🌸
یک روز اشکال نداره.سعی شرایطتت رو عوض کنی.

راستش فکر میکنم عمیق تر از این حرفها هست

در کل شرایطم خوبه خدا رو شکر

ولی این احساس غم‌نمیدونم‌از کجا میاد

ناراحت نشین خواهر 😔😔😔😔 ولی ان شاء الله دستش بشکنه

گردنش بشکنه چرا دستش 😢

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤