2777
2789
عنوان

هفته٣٨ بارداري

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پيش دكتر هم رفتي اون چي ميگه ببين من ديدم اينجاميگفتن روغن كرچك ميخورن درد بگيرن برو حتما از دكترت ...

دکترم گفته ولی میگن ظرر داره موندم کلا دکترم برگه داده برم معاینه بشم دوروز دیگه وقت زایمانمه هم واسه معاینه میرم هم واسه زایمان 😢

دکترم گفته ولی میگن ظرر داره موندم کلا دکترم برگه داده برم معاینه بشم دوروز دیگه وقت زایمانمه هم واس ...

قبل اینکه بری سوره نادعلی رو ۵ بار بخون به اب بخور میگن واسه زایمان خیلی خوبه

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘
دکترم گفته ولی میگن ظرر داره موندم کلا دکترم برگه داده برم معاینه بشم دوروز دیگه وقت زایمانمه هم واس ...

تو ك دست رودلت گذاشتي اين دو روز هم روش

بسلامتي و خوشي زايمان كني

منوهم سر زايمان دعاكن❤️

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

من شنيدم زير دوش ابگرم قر بدى خوبه

بخداااااا همشو کردم هرروز حموم میکنم خونمو قصدی اشغال میریزم کلی جارو میکشم اصلا😀پیاده روی ورزش پله میرم جالبش اینجاست دردکاذبم ندارم

قبل اینکه بری سوره نادعلی رو ۵ بار بخون به اب بخور میگن واسه زایمان خیلی خوبه

اینو نشنیده بودم فقط من صلوات و ایه الکرسی بعده نماز میخونم زیاد و سوره انشقاق مبخونم زیاد مرسی اینوهم انجام میدممم

اینو نشنیده بودم فقط من صلوات و ایه الکرسی بعده نماز میخونم زیاد و سوره انشقاق مبخونم زیاد مرسی اینو ...

خواهش میکنم ،اره منم انشقاق رو میخونم ،سوره مریم و ذاریاتم گاهی میخونم ،سوره انشقاق و یه آیه دیگه رو هم نوشتم کوچولو توی یه کاغذ گفتم موقع زایمان همراهم ببرم اگه یادم بمونه

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘