بچه ها کی دیابت بارداری داره و دکترش متفورمین تجویز کرده براش.؟من ۳۳ هفته ام دکترم روزی سه تا قرص مت داده در عرض یک ماه ۵ کیلو کاهش وزن پیدا کردم نگرانم لطفا راهنمایی کنید
خدایا شکرت .بعد پنج سال انتظار خوشحالم کردی .خدایا خودت سالم نگهش دار
عضو🟣گروه 😈بنفشسرگروهعزیزم 💜💜فنچA74 💜💜 تاپیک مانکنهای زیبا🕊️🕊️🟪وزن اولیع ۷۸۲۰۰😟😟وزن فعلی۶۸آخشش🥴😍🧐🟣💃🏼💃🏼💃🏼🥰پیش به سوی۶۷ 🏃🏼♀️🏃🏼♀️هدفم ۵۵🏃🏼♀️ 😍وزن هدفم اخر زمستانه🌧️❄️☃️☃️✌️😎 🥳 ❄️😍🏃🏼♀️😌لازمه تبدیل شم به آدمی که یادمیگیره قوی باشه و تیکه های شکسته شو محکم کنار هم بزاره و از اول شروع کنه..👩🏼🦯😎💪یه آدم كه هدف داره ، رو پا خودش ايستاده و قوی جلو ميره..آره اين آدمو دوست دارم❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عضو🟣گروه 😈بنفشسرگروهعزیزم 💜💜فنچA74 💜💜 تاپیک مانکنهای زیبا🕊️🕊️🟪وزن اولیع ۷۸۲۰۰😟😟وزن فعلی۶۸آخشش🥴😍🧐🟣💃🏼💃🏼💃🏼🥰پیش به سوی۶۷ 🏃🏼♀️🏃🏼♀️هدفم ۵۵🏃🏼♀️ 😍وزن هدفم اخر زمستانه🌧️❄️☃️☃️✌️😎 🥳 ❄️😍🏃🏼♀️😌لازمه تبدیل شم به آدمی که یادمیگیره قوی باشه و تیکه های شکسته شو محکم کنار هم بزاره و از اول شروع کنه..👩🏼🦯😎💪یه آدم كه هدف داره ، رو پا خودش ايستاده و قوی جلو ميره..آره اين آدمو دوست دارم❤️
من رعایت میکردم خیلی نسبت به بقیه خیلی افزایش وزنم کم بود ولی کاهش وزن اصلا نداشتم انسولین دکتر میگفت اصلا هیچ اثر بدی برای جنین نداره، شما یه دکتر دیگه هم برو ضرر نداره من چهار پنج جا رفتم دکتر
وزن شروع:70/800،وزن اولیه:64،وزن 1399/2/14: 61/400،هدف اول:60، هدف نهایی:58.(عضو تاپیک بامداد خمارم جز گروه آبی و یه سرگروه خوب و گروه خووووووب)پیش به سوی هدف.اضافه وزن خر است.😃😃😃