2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بله عزیزم ماما هستم

سلام منم ازتون سوال دارم ممنون میشم جواب بدین 

یک سالی هست ک مدت زمان ‌پریودم بیشتر از دو روز نمیشه روز سوم کلا قطع میشه دکتر هم رفتم آزمایش تیرویید هم دادم دکترم میگن مشکلی نیست و این مدلی شدی ولی نگرانم البته قبل از این هم بیشتر از ۴-۵ روز نمیشد 

به شدت به دعای خیرتون محتاجم برام یه صلوات میفرستین ممنون ❤️
سلام بله عزیزم ماما هستم

منم سوال دارم.کسی بوده ک بعد از بارداریه پوچ بارداریه سالمی داشته باشه؟☹

❤🌺نفس مامان۹۹/۵/۲۵زمینی شد🌺❤☆♡ چهارتاآدم حسابی توزندگیت نگه دار،بقیه فقط سلام،خداحافظ👋☆♡
۲۸ و تا یک سال دیگه خیر ۹سال هم هست ک ازدواج کردم

بهتره وسط سیکل ماهانه یه سونوی رحم و تخمدان برای بررسی ضخامت دیواره رحم انجام بدین و یه تست هورمونی، ولی دوره تون معمولا اگر از سه روز کمترنباشه نیاز به پیگیری نداره

بهتره وسط سیکل ماهانه یه سونوی رحم و تخمدان برای بررسی ضخامت دیواره رحم انجام بدین و یه تست هورمونی، ...

ممنونم ازتون حتما انجام میدم لطف کردین ❤️❤️❤️❤️

به شدت به دعای خیرتون محتاجم برام یه صلوات میفرستین ممنون ❤️
منم سوال دارم.کسی بوده ک بعد از بارداریه پوچ بارداریه سالمی داشته باشه؟☹

بله عزیزم بارداری پوچ اگر بیشتر از سه بار تکرار بشه از نظرسقط مکرر باید در مراکز ژنتیک بررسی بشین ولی زیر سه بار ممکنه برای هرکسی اتفاق بیوفته و ربطی به بارداری بعدیتون نداره در کل بالای یک بار سقط در بارداری بعد باتجویز پزشک داروهای ضدانعقاد خون میدهند

بله عزیزم بارداری پوچ اگر بیشتر از سه بار تکرار بشه از نظرسقط مکرر باید در مراکز ژنتیک بررسی بشین ول ...

ممنون عزیزم

❤🌺نفس مامان۹۹/۵/۲۵زمینی شد🌺❤☆♡ چهارتاآدم حسابی توزندگیت نگه دار،بقیه فقط سلام،خداحافظ👋☆♡
سلام بله عزیزم ماما هستم

سلام عزیزم ببخشید  یه سوال داشتم من الان ۴ هفته و۵ روزه که باردارم ولی بعضی روزا لکه قهوه ای خیلی پرنگ دارم روزای که پیاده روی کمی دارم البته دیروز رفتم دکتر واسم شیاف نوشت یه دونشو اسنفاده کردم الان قطع شده وترشحاتم داره کم رنگ ترو عادی میشه به نظرتون وضعیتم خطر داره؟

خدایا خودت مواظبه دختر گلم باش ❤
سلام عزیزم ببخشید  یه سوال داشتم من الان ۴ هفته و۵ روزه که باردارم ولی بعضی روزا لکه قهوه ای خی ...

سلام گلم اگه درد شکمی ندارید باید استراحت کنید معمولا این لکه ها برای لانه گزینی هست ولی در اولین فرصت باید برای اطمینان از داخل رحم بودن حاملگی سونو واژینال انجام بدید و به پزشکتون اعتماد کنید طبق دستور ایشون عمل کنید چون ایشون شما رو حضورا ویزیت و معاینه کردند و بهتر میدونن🌷🌷