2777
2789
عنوان

جایگزین قطره آهن نوزاد

1964 بازدید | 13 پست

سلام بچم نه ماهو نیمه .به آهن شیمیایی حساسیت داره .چیز طبیعی چیزی سراغ دارین که بتونه آهن روزانه بدنشو تامین کنه؟شربت شیره انگور خوبه؟میخوام جایگزین قطره آهن باشه و طبیعی هم باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فرامکس بهش بده.ب اونم حساسیت داره

خیلی پیش امده اینجا طلب دعا کردم و خیلی خیلی معجزه وار برام به رحمت خدا انجام شده.بازم التماس دعا گویتان هستم برام دعا کنید مادر و همسر صبوری باشم مادر وهمسر مهربونی باشم بتونم فرزندمو ب شایستگی تربیت کنم .مسائل رو به نحو احسنت یادش بدم.جوری باشم ک خدا بیامرزی برام باشه.این فقط ب همت خودم و دعای شما مقدوره اینکه دعا خیر بدرقه راحت باشه تو تقدیر و سرنوشتت بی مهابا تاثیر گذاره.🙇🙇🙇

البته شیر انگور با شیر خیلی خوبه.ولی تامین آهن مورد نیازو ننیدونم

خیلی پیش امده اینجا طلب دعا کردم و خیلی خیلی معجزه وار برام به رحمت خدا انجام شده.بازم التماس دعا گویتان هستم برام دعا کنید مادر و همسر صبوری باشم مادر وهمسر مهربونی باشم بتونم فرزندمو ب شایستگی تربیت کنم .مسائل رو به نحو احسنت یادش بدم.جوری باشم ک خدا بیامرزی برام باشه.این فقط ب همت خودم و دعای شما مقدوره اینکه دعا خیر بدرقه راحت باشه تو تقدیر و سرنوشتت بی مهابا تاثیر گذاره.🙇🙇🙇
آره خوبه من اصلا قطره آهن ندادم به دخترم

جدییییی؟یعنی هیچ قطره ی شیمیایی آهن ندادی به دخترت؟الان کمخونی نداره؟منم دوسدارم طبیعی آهنش تامین شه چون اونا تو کبد رسوب میکنه خوب نیس

حساسیت را چطور فهمیدی؟ چطور میشه؟

عزیزم مدفوعش سیاه میشد یا خیلییی سبز با دانه های سیاه و خیلیی اذیت میشد یبوست میگرفت و غذا نمیخورد.من اصلا قطره آهن بهداشت بهش ندادم اوایل میم اورنج که بهتره میدادم بهش

من که سه شیره دادم از شیش ماهگی اصلا اهن ندادم

بنظر من کاردرستیه الان آهن بدنش خوبه؟

منم یه مدت هر هشت ساعت سه شیره میدادم یه عطاری گفت زوده براش معدشو ضعیف میکنه روزی یبار شیره انگور بعد صبحانه کافیه براش .و گفت شیرخودمم باید تقویت بشه فالوده سیب و سه شیره بخورم .

جدییییی؟یعنی هیچ قطره ی شیمیایی آهن ندادی به دخترت؟الان کمخونی نداره؟منم دوسدارم طبیعی آهنش تامین شه ...

نه اصلا

الان ۴ سالشه و به هیچ عنوان کم خونی نداشته و نداره

بچه برادرم هم همینطور‌....اون بزرگتره

قطره آهن یه فایده داره اونم موقتی و بعد هزاران عوارض

گدشت و ماهیچه و چهارمغز و کشمش و مویز و خرما و  ....بهش زیاد دادم

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
نه اصلا الان ۴ سالشه و به هیچ عنوان کم خونی نداشته و نداره بچه برادرم هم همینطور‌....اون بزرگتره ...

دست گلت درد نکنه عزیزم بابت راهنماییت.الهی خدا براتون حفظش کنه بچتونو.