2777
2789
عنوان

🤩ناخن کاشتم واسه خودم بیایین بگین لاک چه رنگی بزنم💅🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 1718 بازدید | 147 پست
همین ک دروغ نمیگم غیبت نمیکنم دزدی نمیکنم با نامحرم راحت نیستم خدا خودش میدونه ک چجوریم و قبول کنه ی ...

اره عزیزم محلشون نده . اینا شوهراشونو تو خیابون میبینیم دیگ چجوری با حسرت به زنای دیگ نگا میکنن 

خداروشکر هر سکینه سه پستونی شده تحلیلگر سیاسی 😂😂
اینکه من گناه یک نفر و تایید کنم شما رو آروم میکنه؟انقدر راحت از کنار گناه دیگران گذشتیم که این شده ...

ن من از تاييد شما اروم نميشم فقط دوسدارم همه جا حكم خدا مورد قبول باشه تو تمام لحظه ها 

ضمنا غسل كردن يا نكردن كسي ن ب شما ن ب زندگي شما اسيبي نميرسونه  ك بخواد وضع زندگي كسي رو خوب يا بد كنه

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دیگه همین که گفت مگه برات مهم نیست من عرق سردی نشست روم 🤣

اره خدايي 😂😂😂

منم حالم دگرگون شد نميدونستم من اگه ب روش خودم يا ب دين خودم يا با نوع اعتقاد خودم غسل كنم و باخدا ارتباط بگيرم ب زندگي بقيه لطمه ميزنم من شرمگين شدم اصلا😭😭😭😂😂😂😂😂😂

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼
اینکه من گناه یک نفر و تایید کنم شما رو آروم میکنه؟انقدر راحت از کنار گناه دیگران گذشتیم که این شده ...

اینکه ناخن بکارم دروغ نگم غیبت نکنم مال حروم نخورم و دل کسی رو نشکنم اخر سرم وضو غسل جبیره بگیرم بهتره ازینکه صدتا کار کنم اخر سرم وضو وغسل کامل بگیرم و ب خیال خودم نماز میخونم 

اونایی ک ناخن نمیکارن همه بهشتن؟

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪
هایپ خوردن فاز مستی ورداشتن😂😁

خخخخخخ😅😅😅😅 من خودم نماز میخونم ولی واقعا کار بکار کسی ندارم یا مثلا تیپمو ببینی عمرا فکر کنی نماز میخونم عقیده ام مثه توعه که میدونم خیانتکار و .... نیستم کاری به کسی ندارم . خدا رو اونجوری که دوس دارم از دید خودم میبینم نه مثل اینا و اینقدر خشن و ترسناک

تو ميخواي اتيش بزني من ك ميخوام با گيوتين از كتف قطع كنم جفت دستامو 😐🥺 ما ادماي متحولي هستيم🥺😁

😂😂😂تورو خدا بحث نکنید اصن لاک نمیزنم

اینکه ناخن بکارم دروغ نگم غیبت نکنم مال حروم نخورم و دل کسی رو نشکنم اخر سرم وضو غسل جبیره بگیرم بهت ...

بيا نماز خون بهت نشون بدم صيغه مرد زن دار ميشه گند ميزنه تو زندگي ي خانواده 

مردم ما گ و ز رو ربط ميدن ب شقيقه فقط براي اينكه ي چيز گفته باشن 

بيخيال😐😂❤️

اینکه ناخن بکارم دروغ نگم غیبت نکنم مال حروم نخورم و دل کسی رو نشکنم اخر سرم وضو غسل جبیره بگیرم بهت ...

همه مواردی که گفتین بده،مگه نمیشه آدم دروغ نگه،دزدی نکنه....غسل و وضوشم درست باشه.من نگفتم اونا که غسل میکنن و وضو میگیرن الزاما میرن بهش اما اینکه آدم دانسته گناهی رو مرتکب شه خیلی بده

اره عزیزم محلشون نده . اینا شوهراشونو تو خیابون میبینیم دیگ چجوری با حسرت به زنای دیگ نگا میکنن  ...

اره والا همکاره شوهرم میگفته زنش ازینن مذهبیایخیلی شدیده شوهرم میگه از صبح تا وقتی بریم میناله از دستش 

😐😐😏😏😏