2777
2789
عنوان

🤩ناخن کاشتم واسه خودم بیایین بگین لاک چه رنگی بزنم💅🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 1718 بازدید | 147 پست
مرسی عزیزم خودم ناخن کارم گفتم که خودم کاشتم واس خودم  غسل جبیره نمیدونم خدا قبول میکنه نمیکن ...

خداخفت نکنه باجواب دادنت😁😁😁

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت کاشتی؟اون دست که باهاش کار میکنیو چیکار کردی؟

اره خودم کاشتم دست راستمم کاشتم ولی یکم دور هاشو باسوهان برقی بریدم میسوزه

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪
توسی بزنم بد میشه؟

ن طوسی هم خوبه ...

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

چه قشنگ شده این هفته رنگای روشن بزن هفته بعد قرمز بزن واسه یلدا 😍

توسی یا کالباسی مات چطوره

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪
واقعا برات مهم نیست که غسل و وضوت کلا باطله؟

نیس دیگه من دوستام همه دارن اصلانم محل نمیدن تازه نماز میخونن بهشون گفتم همین جواب استارتر دادن درکل درس نیس دیگه اینا براقشنگیه 

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
الان میریزن سرت 😁😁نمازو غسل نداره فقط جبیره..من از تمام مقلداپرسیدم

با عرض پوزش حکم غسل و وضوی اولی که باهاش میخونی میتونه جبیره باشه اما بعدش چون قابل برطرف کردنه باد مانع برطرف بشه واگرنه باطل

میگم  احیانا خشتکاتون معلومه،زشت نیس عایا؟😶           ساق پاهاتون چطو؟اونم موردی نداره؟!! یکم خزه انگار! نظر شما چیه😞