2777
2789
عنوان

شستن پرده توری برای اولین بار

8819 بازدید | 21 پست

سلام.خانوما پرده ی خونمو میخوام برای اولین بار بشورم.قبلا شنیده بودم باید بزاریم تو محلول جوش شیرین که چرک مرده نشه.نمیدونم درسته یا نه.راهنماییم کنید لطفا

روزی که تو آمدی به دنیا عریان_ جمعی به تو خندان و تو بودی گریان_ کاری بکن ای دوست به وقت رفتن_ عالم به تو گریند و تو باشی خندان

اول بتکونش که اگه خاک داره بره
با پودر صابون بشور سفید میمونه

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والله من انداختم لباسشویی یه برقی افتاد بیاو ببین

ولی به شما پیشنهاد نمیدم میترسم خراب شه فوشم بدی

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
اول بتکونش که اگه خاک داره بره با پودر صابون بشور سفید میمونه

نه خاک نداره .پنجرم دوجدارس

روزی که تو آمدی به دنیا عریان_ جمعی به تو خندان و تو بودی گریان_ کاری بکن ای دوست به وقت رفتن_ عالم به تو گریند و تو باشی خندان

نشنیدم تاحالا

من ده سال پردهای اتاق خوابم خودم میشورم هروقت میشورم انگارتازه خریدم

میریزم تویک لکن تایدماشینی هم میریزم

اب یکم ولرم یکم بادست میزنم تواب هی ابش خالی میکنم

بایک باردیگه تایدمیریزم این کارمیکنم ومیزارم نیم ساعت بمونه

بعدمیبرم میندازم توماشین یبارم توماشین شسته بشه

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

اول خاکش بگیر بعد با پودر صابون بنداز ماشین بعد همون‌طور نمدار نصب کن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

من ک شستم اصلا چرک مرده نشد فقط حواست باشه زیاد مایع نزنی تو لباسشویی خیلی کف میکنه

آره یه بار زیاد زدم ،همینجور کف میریخت بیرون از ماشین😁

نه خاک نداره .پنجرم دوجدارس

باشه تو خونه کلاً یه جرم رو همه وسایل میشینه سعی کن بتکونیش بعد تو آب و پودر صابون خیسش کنی 

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
اول خاکش بگیر بعد با پودر صابون بنداز ماشین بعد همون‌طور نمدار نصب کن

میشه تو ماشین پودر صابون ریخت؟