2777
2789
عنوان

فرق غربالگری با سونوی معمولی

257 بازدید | 12 پست

چیه

گند زدیم رفت                                                     آیندگان چقدر نفرینمون میکنن😯                             👌 خداکنه عقلمون سر جاش اومده باشه

غربالگری اندام بچه و سالم بودنشو دقیق چک میکنن سونو فقط یه نگاه معمولی به بچه میکنن 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غربالگری اندام بچه و سالم بودنشو دقیق چک میکنن سونو فقط یه نگاه معمولی به بچه میکنن 

من الان چون هفتم معلوم نبود دکتر گفت برو سونو اگه هفته 11 بودی غربالگریت کنه 

خودم میدونم هفته 5 هستم 

ضرر نداره هفته 5 اشعه سونو به بچه بخوره؟

گند زدیم رفت                                                     آیندگان چقدر نفرینمون میکنن😯                             👌 خداکنه عقلمون سر جاش اومده باشه
غربالگری قلب و کلیه و انگشتا و اعضای صورت و ... کامل بررسی میکنن سونو رحم و جفت و چندقلویی و اینا ...

من الان چون هفتم معلوم نبود دکتر گفت برو سونو اگه هفته 11 بودی غربالگریت کنه 

خودم میدونم هفته 5 هستم 

ضرر نداره هفته 5 اشعه سونو به بچه بخوره؟

اگه اطلاع دارید راهنماییم کنید 

امان از پریود نامنظم😐

من الان چون هفتم معلوم نبود دکتر گفت برو سونو اگه هفته 11 بودی غربالگریت کنه  خودم میدونم هفته ...

نه عزیزم غربالگری از 12 هفته تا 15 هفته است برو پیش ماما تحت نظر باشی میگه کی بری الانم برو پیش ماما که الان بری سونو یا دو هفته دیگه این سونو برای اینه که ببین وضعیت چطوره مثلا من هماتوم داشتم خوب شدم تو شش هفته رفتم مثلا میگه قلب جنین تشکیل شده یانه یا مثلا میگه ساگ حاملگی دیده شده یا میگه خارج رحم یا نه 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕
نه عزیزم غربالگری از 12 هفته تا 15 هفته است برو پیش ماما تحت نظر باشی میگه کی بری الانم برو پیش ماما ...

خوب دیشب پیش ماما بودم اون گفت برو سنو بفهمم مهر باردار شدی یا آذر ....

میترسم برا جنین ضرر داشته باشه

خوب دیشب پیش ماما بودم اون گفت برو سنو بفهمم مهر باردار شدی یا آذر .... میترسم برا جنین ضرر داشته ب ...

نهدهیچ ضرری نداره برو ضرر داشت که نمیگفت من شش هفته دوبار رفتم بعد اکثرا بخونی همه رفتن تو پنج و شش هفتگی فقط اگه گفت قلب تشکیل نشده نگران نشو چون اکثرا از هشت هفته تشکیل میشه البته برا من شش هفته گفت تشکیل شده 

نهدهیچ ضرری نداره برو ضرر داشت که نمیگفت من شش هفته دوبار رفتم بعد اکثرا بخونی همه رفتن تو پنج و شش ...

قربونت پس میرم انشاالله نی نیت سالم بیاد بغلت 😙

قربونت پس میرم انشاالله نی نیت سالم بیاد بغلت 😙

فداتشم مرسی عزیزم برا شماهم همینطور اصلا هم نترس نگران نباش هرچی گفت خدایی نکرده چیزی هم بود بهم بگو که بگم بهت اصلا استرس نگیر چون خیلی بده فقط سونو دادی به دکترت بگو برات ازمایش خون و ادرار بنویسه که اگه مشکلیه درمان کنی عفونت نداشته باشی من همرو انجام دادم همون اول 

من الان چون هفتم معلوم نبود دکتر گفت برو سونو اگه هفته 11 بودی غربالگریت کنه  خودم میدونم هفته ...

والا فکر نمیکنم ضرر داشته باشه چون اگر مضر بود که نمیگفت.من یادمه اولین سونو رو هفت هفته و پنج روز بودم رفتم برا قلب

انشاالله به سلامتی زایمان کنی عزیزم

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤