من الان چون هفتم معلوم نبود دکتر گفت برو سونو اگه هفته 11 بودی غربالگریت کنه خودم میدونم هفته ...
نه عزیزم غربالگری از 12 هفته تا 15 هفته است برو پیش ماما تحت نظر باشی میگه کی بری الانم برو پیش ماما که الان بری سونو یا دو هفته دیگه این سونو برای اینه که ببین وضعیت چطوره مثلا من هماتوم داشتم خوب شدم تو شش هفته رفتم مثلا میگه قلب جنین تشکیل شده یانه یا مثلا میگه ساگ حاملگی دیده شده یا میگه خارج رحم یا نه
شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍❤️🐕
خوب دیشب پیش ماما بودم اون گفت برو سنو بفهمم مهر باردار شدی یا آذر .... میترسم برا جنین ضرر داشته ب ...
نهدهیچ ضرری نداره برو ضرر داشت که نمیگفت من شش هفته دوبار رفتم بعد اکثرا بخونی همه رفتن تو پنج و شش هفتگی فقط اگه گفت قلب تشکیل نشده نگران نشو چون اکثرا از هشت هفته تشکیل میشه البته برا من شش هفته گفت تشکیل شده
شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍❤️🐕
فداتشم مرسی عزیزم برا شماهم همینطور اصلا هم نترس نگران نباش هرچی گفت خدایی نکرده چیزی هم بود بهم بگو که بگم بهت اصلا استرس نگیر چون خیلی بده فقط سونو دادی به دکترت بگو برات ازمایش خون و ادرار بنویسه که اگه مشکلیه درمان کنی عفونت نداشته باشی من همرو انجام دادم همون اول